Widok
to najlepije isc do proktologa,czasami moga sie pojawic komplikacje w przypadku nieleczonych hemoroidów....wiem ze w akademi medycznej jest,ale trzeba miec skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu...ps ale posterisan nie zaszkodzi,sprawi ze te guzki stana sie barziej wiotkie i mniej bolesne..ale nie znikną
Rina ja miałam cała ciaze zreszta jak całe zycie -super przemiane materii,wrecz miałam wieczna biegunke pod koniec ciazy...i tak sie pojawiły od ucisku macicy na jelito,tego nie unikniesz i nie zapobiegniesz ale tez nie ma czym sie martwic bo takie szybko znikaja tak samo jak sie pojawiły:)i oprocz posterisanu niczego nie uzywałam
tabletki diosminex lub detralex , do tego maść , poproś w aptece o maść na hemoroidy jest ich wiele .niestety jak już raz sie nabawiłaś tego dzidostwa (a nie jest to w czasie ciąży) to jest wielkie prawdopodobieństwo ,że to będzie wracac. I niestety bywa to czasem tak bolesne ,ze dosłownie chodzić nie można...
Mimo wszystko dobrze by było ,żebys [poszła do lekarza,bo być może w Twoim wypadku konieczny bedzie zabieg..
Mimo wszystko dobrze by było ,żebys [poszła do lekarza,bo być może w Twoim wypadku konieczny bedzie zabieg..