Widok

jaki kupić odkurzacz?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Musimy kupić okurzać a raczej zakurzać :) bo na jakiś wypas nas nie stać. Jakie macie odkurzacze - co polecacie?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy Amica Maxis Power Plus VK 5012 i bardzo sobie chwalimy...:)
polecam bezworkowy :), rewelacja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
electrolux nie pamietam modelu w sklepie inetrnetowym neo24.pl koszt 450zl w sklepie stacjonarnym 650zl
ona23 a jakis konkretny?
image
Ja mam bezworkowy Zelmer, ale szybko przeszliśmy na worki, bo z pojemnikiem słabiej ciągnie, tak więc nie polecam...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
z berworkowymi jest tak ze zaoszczedzis zna workach a czesciej musisz filtry wymieniac ;)
my przedwczoraj kupiliśmy małego Dotka Zelmera (http://www.zelmer.pl/odkurzacze/odkurzacze-klasyczne/dot/), bo jest w Auchan w promocji ;) polecam! ciągnie super, nawet na małych obrotach, wszystko w komplecie - 4 końcówki, teleskopowa rura (fajna sprawa dla niskich ;) ), worek wielorazowy+3jednorazowe; nawet cicho chodzi, chociaż Martynka i tak się boi ;P
Ja kupiłam kosmiczny kolumnowy odkurzacz Sebo. Jest to idealny odkurzacz dla alergików i astmatyków ponieważ nie ma wyrzutu powietrza, jest cichy i leciutki. Design tego odkurzacza jest niecodzienny po prostu cool:) Jestem dumna z mojego małego Sebo:)
Radzę sprawdzić ile kosztują worki do odkurzacza, bo ja ostatnio tak się wrobiłam, że jak zobaczyłam cenę to o mało zawału nie dostałam. Do odkurzacza Zanussi.
image
Zelmer syrius, jest super
polecam bezworkowy Bora z filtrem Hepa...idealny dla alergików...
image

mam juz kilka lat workowy z filtrem Hepa: Electrolux Super Silencer, na poczatku faktycznie byl super cichy, ale teraz, po tych kilku latach, halasuje jak kazdy, ale ja jestem i tak zadowolona! worki do tego odkurzacza kosztuja ok. 20zl. za 5szt. wiec nie jest to jakis koszmar.
My jakiś czas temu kupiliśmy Zelmer Syrius 1600.3 HQ
Bo ma filtr HEPA 13, szczotkę do parkietu, elektroszczotkę do dywanów (i rzeczywiście po tej szczotce dywan wygląda jak nowy, a mój kot i ja dużo włosów zostawiamy na dywanie :P). ale przyznaję że on nie nalezy do tanich :/ aaaaa i ma worki papierowe jak i materiałowe i te materiałowe są w leclercu w cenie papierowych (no kilka gr różnicy ;P)
image image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

fizjoterapeuta OWI Gdynia M.Morawski (6 odpowiedzi)

hej. czy ktoś uczęszczał z dzieckiem do tego pana? Jakie wrażenia?

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (34 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry