Widok
my przedwczoraj kupiliśmy małego Dotka Zelmera (http://www.zelmer.pl/odkurzacze/odkurzacze-klasyczne/dot/), bo jest w Auchan w promocji ;) polecam! ciągnie super, nawet na małych obrotach, wszystko w komplecie - 4 końcówki, teleskopowa rura (fajna sprawa dla niskich ;) ), worek wielorazowy+3jednorazowe; nawet cicho chodzi, chociaż Martynka i tak się boi ;P
My jakiś czas temu kupiliśmy Zelmer Syrius 1600.3 HQ
Bo ma filtr HEPA 13, szczotkę do parkietu, elektroszczotkę do dywanów (i rzeczywiście po tej szczotce dywan wygląda jak nowy, a mój kot i ja dużo włosów zostawiamy na dywanie :P). ale przyznaję że on nie nalezy do tanich :/ aaaaa i ma worki papierowe jak i materiałowe i te materiałowe są w leclercu w cenie papierowych (no kilka gr różnicy ;P)
Bo ma filtr HEPA 13, szczotkę do parkietu, elektroszczotkę do dywanów (i rzeczywiście po tej szczotce dywan wygląda jak nowy, a mój kot i ja dużo włosów zostawiamy na dywanie :P). ale przyznaję że on nie nalezy do tanich :/ aaaaa i ma worki papierowe jak i materiałowe i te materiałowe są w leclercu w cenie papierowych (no kilka gr różnicy ;P)