Widok

krem dla dzieciaków na zimę

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jakie stosujecie? czy macie jakiś bez wody ja używałam penatan ponoć najlepszy ale ostatniej zimy się nie sprawdził synek ma wrażliwą skóre - łatwo marznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja używam nivea
też uzywam nivea i jestem zadowolona
image
dzięki AgusiaGda - ale u nas niestety te kremy się nie sprawdzą bo zawierają wodę - szukam kremów bez wody - nie mam pojęcia gdzie - w aptece też nie wiedzą - może jakiś dla alpinistów - znacie może?
patrzę na skład i wody nie widzę :P
nawet jest dopisek "nie zawiera wody" ;) http://www.nivea.pl/Produkty/Dla-dzieci-i-niemowlat/Krem-na-kazda-pogode
Ja tez mam Nivea Na Każdą POgodę. Jest super :)
rzeczywiście weszłam na ich stronę i nie ma w składzie - jak byłam w aptece to Pani mi powiedziała , że ma
mu uzywamy Mustela Clod Cream:) super jak i pozostale kosmetyki
[url:]http://lilypie.com/">
nivae na kazda pogode-na pewno nie ma wody-sama smarowalam nim sobie usta rok temu jak wychodzilam przy -20 i wiecej :D
my tez uzywamy nivei na kazda pogode
image
image
My tez mamy nivea na kazda pogode, i jeszcze linomag bobo A + E. Oba bardzo dobre moim zdaniem. Nivea same stosowalam na duże mrozy zanim jeszcze zaszłam w ciąże
my jonsona na każdą pogodę;-)
image
my używamy od jakiś 2 miesięcy flos leku na każdą pogodę :) pięknie pachnie i fajnie się rozprowadza, jak na krem ochronny :)

sprawdziłam i zawiera wodę w składzie, ale póki co jestem zadowolona.
ziajkę
image
image
i też ma wodę w składzie...
image
image
nivea - bez wody:))
Najpierw kupiłam nivea na każdą pogodę iszybkozniego zrezygnwałam --> niby nie zawiera wody ale ma cynk który wysusza skórę (stosowany powszechnie w maściach do pupy) :/
Jak na razie mamy baby dream który ma wod ale na taką pogodę się sprawdza, a jak będą większe mrozy to poszukamy czegoś nowego :)
Moja mała ma skazę białkowa i w związku z tym bardzo suchą skórę, lekarka poleciła mi stosować na dwór linomag.
image
moja ma Azs i świetnie się sprawdza mustela :)

image
dzięki za wszystkie podpowiedzi - będziemy szukać i testować - ciekawa jestem co stosują alpiniści na wiatr i mróz ale nie mogę znaleźć
w sklepach sportowych są kremy dla narciarzy itd - napewno neutrogena robi taki zimowy bardzo tłusty ale nie wiem czy taki krem nie bedzie "za mocny" dla maluszka (chodzi o składniki)
a my używamy natury - oleju migdałowego, avocado lub jojoba - tłusty, dobrze się wchłania, pięknie zabezpiecza, a dodatkowo sobie nim włosy upiększam :) uniwersalizm i natura
polecam AQUASTOP z ziołoleku, nie zawiera wody, dobrze się rozprowadza, jest nie perfumowany, zapach ma średni ale to nie jest najważniejsze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...

do góry