Widok

kupię wózek "parasolkę"

Kupię Temat dostępny też na forum:
poszukuję wózka parasolkę, z daszkiem, koszem i barierką :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może jednak ktoś coś ma?

w sobotę kupiłam na Allegro taka parasolkę http://allegro.pl/wozek-spacerowy-scoot-parasolka-standard-i1730493303.html :)

wcześniej szukałam opinii - nie znalazłam :P popytałam allegrowiczów, którzy kupili ten wózek :)

dzisiaj dostałam, jesteśmy po pierwszym spacerze - wózek wysoki, barierka super się rozpina :) wózek lepiej się prowadzi niż Esprit, którego miałam przez chwilę :) lepiej się podbija na krawężnikach :)
jest nowy, tani i z gwarancją :]
kosz malutki :P ale może tak mi się wydaje w porównaniu do poprzednich naszych wózków ;) (czy nawet obecnego Concorda Fusion)
Agusia a powiedz czy Twoje dziecko daje rade spać w tej pozycji "leżącej"

Kupiłabym go skoro polecasz.
Mam tylko wątpliwości co do tego siedziska nie rozkladanego na plasko...
tak jak mi pisała jedna allegrowiczka - to nie jest wózek do spania :P

właśnie dlatego, że nie ma oparcia w pozycji leżącej :P

oparcie reguluje się dwoma zaczepami - jeśli założysz na ramę - oparcie jest bardziej pionowo :P jeśli zdejmiesz z ramy - jest troszkę niżej :P (ale nie leżenie)

ten wózek akurat nam nie ma służyć do spania :) do spania jest Concord Fusion ;)
potrzebowałam parasolkę do bagażnika ;) na spacery koło domu(bez spania) i zakupy :]
AgusiaGda dziękuję za odpowiedź. Fajny wózek, muszę pomyśleć :) no i lekki przede wszystkim razem z młodym będzie ważyć tyle co sam nasz obecny wózek ;)

jakby ktoś coś jeszcze miał byłabym wdzięczna :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

do góry