Widok

makijaż w ofercie restauracji Dzikie wino

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie, w ramach organizacji wesela w restauracji Dzikie wino mam darmowy makijaż, zdobienie paznokci i przedłużanie rzęs, czy któraś z was korzystała z tych pakietów. Jestem ciekawa, nie chciałabym się rozczarować w dniu ślubu. Z góry dziękuję za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
te pakiety weszly nie dawno robi je sprawdzona bakba tez mam je w swojej ofercie ale chyba zdecyduje sie na kogos innego
image
ja też mam je w ofercie i jestem bardzo ciekawa! z paznokietków i rzęs na pewno skorzystam, bo będą mogla wykona c je wcześniej. ale nie wiem jak z makijażem, bo jestem z Gdyni i najprawdopodobniej poszukam czegoś bliżej, żeby nie tłuc się po Redzie w dniu ślubu.
image
makijaż i pazurki nie wiem, ale p.Ela menadżerka robi rzęsy u tej babeczki. Wyglądają bardzo ładnie
a kiedy się wybieracie na te zabiegi?
Która pierwsza,niech daje znać. Ja pod koniec czerwca.
ja pewnie jakos na poczatku bo wesele mamy 18 czerwca
image
ja mam 4czerwca:))
ja dopiero w lipcu. 30 lipca ślub. postaram się umówić na paznokcie i rzęsy na dzień, dwa przed ślubem. i nawet zastanawiam sie czy nie skorzystać z makijażu w dniu ślubu... ale dajcie znać dziewczyny jak to wychodzi :)
image
Hej, a czy wiecie, ze w Dzikim Winie nie ma klimatyzacji na dwóch dużych salach?? Czy taką informację uzyskałyście ???
Ja zrezygnowała WŁAŚNIE DLATEGO! Dziewczyny jeśli macie wesele w miesiącach letnich, to masakra będzie!!! Pogadajcie na ten temat dużo wcześniej, póki jest jeszcze czas na zmianę lokalu. Pozdrawiam i powodzenia życzę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo dziękujemy konkurencji za opinię ;P
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie jest opinia konkurencji, to opinia osób zainteresowanych wynajęciem sali. Trzeba przyznać, ze miejsce godne polecenia, ale nie w miesiącach letnich. Nie wyobrażam sobie wesele w czerwcu bez klimatyzacji!!! Może Państwo są innego zdania. Jeśli na dużych salach macie już Państwo klimatyzację, proszę o sprostowanie. Informacja z sierpnia : są tylko wywiewy - nie ma klimatyzacji na salach weselnych!!! Przykre, ale prawdziwe.
Byłam na weselu w dzikim winie w sierpniu i było ok, wesele jest raczej wieczorem i w nocy a nie w dzien wiec po co klima. Przynajmniej nikt sie nie przeziębił a mielismy otwarte drzwi na taras i było super.

Polecam
Oczywiście opinia jest indywidualna, ja przynajmniej nie wyobrażam sobie 100 - 120 osób w sali bez klimy. Przy gorących potrawach i cieple, które wydaje człowiek podczas tańca, duchota musi być niesamowita.
Jeśli Wam pasuje taka sala, nie ma problemu, głupio bym się jednak czuła wiedząc o tym, a nie mówiąc, bo może nie wszystkie wiecie, ze sale weselne w Dzikim Winie nie są wyposażone w klimatyzację.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie było duchoty... a osób było 60 a nie 120. Kazdy sobie sam dobiera do swoich potrzeb sale i inne rzeczy. Młodzi wiedzieli ze nie ma klimy i mimo to nie zrezygnowali. Mi sie bardzo podobało i nie mam zastrzeżeń.
Oczywiście, decyzja według uznania. Ja tylko przestrzegłam, ze nie ma klimy. Pozdrowionka :)
Dzikie Wino to tak fajne miejsce, że ten brak klimy mnie nie przeraża, a wesele mam w miesiącu letnim. Impreza będzie wieczorem, można wyjść na dwór i się schłodzić, a zresztą tak jak pisano wyżej są nawiewy. Mnie poinformowano o tym z góry, nikt nie robił z tego tajemnicy.
Mnie również poinformowano, że nie ma klimy... ale to nie jest problem, jeżeli komuś się sala podoba to istnieją takie firmy, które wypożyczają klimatyzatory jak będzie za ciepło można je włączyć i po problemie :)

Martwi mnie natomiast inna kwestia, dotycząca jedzenia, czy wszystko w tej kwestii jest ok, rozmawiałam ostatnio z znajomą, że była tam na weselu i jakoś tak mało jedzenia było, a młodzi mieli menu za 200 zł

Czy ktoś z Was może się podzielić opiniami w tej kwestii. Może jakieś zdjęcia mi wysłać na maila.
dużo jest wątków na temat dzikiego wina. w większości opinie są zdecydowanie pozytywne. chociaż ostatnio moja fryzjerka mnie wystraszyła mówiąc, ze była na weselu tam i było słabo. ale to chyba przestarzała opinia, bo tu na forum widać, ze wszyscy są raczej zachwyceni. pamiętajmy jednak, ze tu o makijaż chodzi ;P także jakby któraś z Was korzystała z tej oferty to piszcie opinie i zamieszczajcie fotki :)
image
sluchaj Gosciu. najlepsze sa opinie z doświadczenie, a nie ze słyszenia. Mielismy wesele w sierpniu tego roku, własnie w dzikim winie, w dolnej sali. Drzwi do sali były caly czas otwarte na oścież, wiec Goscie mogli wyjsc na dwór, posiedziec przy ustawionych stolikach, zapalic, jesli ktos chcial. Tanczylismy bardzo duzo,a w sali bylo cieplo i przewiewnie, ale nie upalnie. wesele zaczelo sie o 17, tego dnia była bardzo słoneczna pogoda. napojów dużo, parking spory, obsługa, jak i Manager uczciwa, i w pełni profesjonalna.

Goscie byli zachwyceni tym, że sala jest piekna, odpowiednio przystrojona, a kelnerzy niewidzialni, ale skuteczni i szybcy. nie wybralibyśmy innego miejsca. kilka dni po weselu udalismy sie na kolacje, w ramach zaproszenia, które otrzymalismy. pycha!

olcik jednak w Winie masz wesele?
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Aga M., a korzystałaś z tego makijażu, pazurków i przedłużania rzęs?
image
nie było tego w ofercie, my ze względu na czwartek mielismy nizsza cene za osobę, a do tego standardowo zaproszenie na kolacje, do wykorzystania w czasie miodowego miesiąca:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Cześć Dziewczyny.. Weszłam na ten wątek ze względu na to iż może któraś z Was dokładnie wie jak to jest w Dzikim Winie z poprawinami? Ja podpisując umowę dowiedziałam się że oni przewidują poprawiny w niedziele do godz 17. Przystanęłam na to myśląc że poprawiny zrobię u siebie. Jednak wyszło zbyt dużo gości i wolałabym restauracje. Ale godz 17 to bardzo wcześnie jak na koniec poprawin prawda? Czy któraś z Was może wie czy coś się w tym temacie zmieniło? Z góry dziękuje za odpowiedź.
zdaje się, że nie chodzi o godzinę 17, ale o to, że trwają one max 4 h. im później zaczniecie tym później skończycie. ale uważam, ze jest to zdecydowanie za mało jak na taką cenę. w innych knajpach oferują poprawiny za 3 dychy, bez takich restrykcyjnych ograniczeń czasowych. dlatego od razu stwierdziliśmy, ze o poprawinach tam nie ma mowy. myślimy o zabraniu żarcia i wynajęciu samej sali na poprawiny. bo o ile ofertę weselną Dzikie Wino ma super, to poprawinową już niestety nie bardzo :/
image
suszka
my również myślimy o wynajęciu samej sali na poprawiny jednak wierz mi że ciężko taka znaleźć tym bardziej mając swoje jedzenie i swoją wódkę.. Właściciele sal twierdzą że im się to nie opłaca.
jakbyś czasem wiedziała gdzie można taka sale znaleźć to daj znać :)
w razie czego mój mail: agness444@wp.pl
Pozdrawiam.
my myślimy o sali na działkach. myślę, że może być tanio i do uzgodnienia. a na poprawinki wystarczy taka sala, ważne, ze na wesele jest super ekstra :)
image
a część alkoholu przelewaja do innych butelek i nawet na stoł nie wystawiają.
Mam prośbe jeśli ktoś coś wie daj cie znać jak tego dopilnować?
Prosze nie traktujcie tego jako antyreklame bo sama mam tam wesele i zaczynam się teraz martwić.
image
image
obcięło mi pierwszą linijke tekstu miało być
Doszły mnie dzisiaj słuchy że w dzikim winie soki mieszaja z wodą z kranu a część alkoholu przelewaja do innych butelek i nawet na stoł nie wystawiają.
Mam prośbe jeśli ktoś coś wie daj cie znać jak tego dopilnować?
Prosze nie traktujcie tego jako antyreklame bo sama mam tam wesele i zaczynam się teraz martwić.
image
image
hej hej! a skąd takie słuchy? nie wydaje mi się. u nas wstęp do alkoholu będzie miał jedynie świadek i rodzice i oni będą wystawiać alkohol. chyba, ze ktoś z obsługi, w noc poprzedzającą, zakradnie się do magazynu i poprzelewa wódkę do innych butelek. ale można po prostu sprawdzić czy akcyzy nie są poprzerywane.
image
no a potem puste butelki się liczy, rzecz jasna - nie ma tak, ze kilka sobie wezmą i się nie rozliczą. raczej obsługa ma świadomość, ze butelki będą liczone i nie podbierają. jeśli chodzi natomiast o soki to my mamy napoje w ofercie, więc na to akurat nie mamy wpływu. to co wystawią na stół to goście będą pić i nikomu nie zaszkodzi, jeśli soki będą trochę rozwodnione - będą to wówczas napoje ;) i tak nie spodziewamy się, że dadzą nam najdroższe soki. myślę, ze goście nie zauważą różnicy, ważne, ze będą mieli czym popijać wódkę ;) i w tej kwestii nie mamy się z czego rozliczać, bo kupujemy ani nie zamawiamy konkretnej ilości soków, tylko Dzikie Wino daje napoje do oporu, ile tylko goście zapragnął.
image
suszka
Też mamy napoje w ofercie. Od byłego ich pracownika. No właśnie ja nie pytałam gdzie sa trzymane butelki alkoholu któraś z was pytała gdzie będą one złożone?
Wszystkiego dobrego na nowy rok, aby wszystko wyszło tak jak byście tego Chcieli, a życie układało sie tylko po waszej myśli i nie inaczej:)
image
image
no to jeśli macie napoje w ofercie, to nie wątpię, że są one rozrzedzane. oni muszą tak kombinować żeby wyjść na swoje. ale to nie jest takie oszustwo jak wówczas gdy przynosisz im swoje, drogie napoje Hortexu, a oni pól przelewają i dolewają wodę. wiadomo z góry, że jak oni dają, to będą to jakieś słabsze napoje. jak chcecie mieć 100% soku, to umówcie się z nimi na swoje. a wódka nie pamiętam czy jest pod kluczem (bo troszkę lokali żeśmy zwiedzili, we wszystkich o to pytaliśmy i nie pamiętam już dokładnie wyników - spytam narzeczonego), ale pan od razu zastrzegł, że wyznaczamy max 2 osoby od nas, które mogą mieć do wódki dostęp, żeby potem nie było pomówień. bo mówił, że czasem goście weselni podbierają, a potem są do nich pretensje. dlatego nikt oprócz tych 2 osób nie jest tam wpuszczany. potem butelki oczywiście do przeliczenia. i zaznaczcie od razu żeby butelki do jakiegoś wora wrzucali, bo będziecie chcieli policzyć - to nie będzie problemu.
macie kontakt z jakimś byłym pracownikiem? coś jeszcze wiecie? na co jeszcze zwracać uwagę w Dzikim Winie?
image
Reszta mówił że jest oki. Jedyne co zaznaczył to to by uważać na te soki/napoje i że podbierają wodke a ja mówię ze policzymy butelki i będzie wiadomo a on na to ze oni po prostu przelewają sobie i nasze butelki zostają. Reszta ponoć spoko więc sądzą ze jakoś damy rade.
image
image
No to trzeba patrzeć czy akcyzy nie poprzerywane i niech tylko świadek wódkę nosi. ale wiesz, może jak gościa wywalili, to chce antyreklamę zrobić byłej firmie? :/
image
Dziewczyny szukacie jakiejs sensacji... nasze napoje przeywiezlismy tydzien wczesniej i dwa dni przed slubem, resztę. wodka do chlodni. napoje do kantorka tylko na nasz uzytek. pytali, czy sami chcemy upowaznic swiadka lub rodzicow do przynoszenia wodki, czy oni maja się tym zajmowac. po imprezie oddali nam nawet otworzone wina, takie, które były ze zdartym papierkiem, ale nie bylo potrzeby ich otwierania. pozyczyli pudla na kilka dni, abysmy wszytsko mogli przewiezc. dalismy opakowania na ciasta i mieso, kazdemu gosciowi spakowali różnorodną wyprawkę. Każdemu życzę takiego przyjecia jakie nam wyprawili , uprzejmej obsługi (szef kelnerów na poczatku wesela przedstawił się i powiedział, że jest do naszej dyspozycji) goscie nie siedzieli nad brudnymi talerzami, a obsługa była bardzo sprawna. do tego można było wyjśc na zewnatrz bez tracenia kontaktu z sala, odpoczac, zapalic, jesli ktos chcial.

dostalismy równiez zaproszenie na kolacje, z ktorego skorzystalismy i było pysznie.
image
i ja tak myślę:) tak właśnie nam pan sprawę przedstawił i jestem dobrej myśli :)
image
Bardzo jest to możliwe, ja tylko uznałam za słuszne wszystkim przekazać co usłyszałam. Przepraszam że rozsiałam odrobinę niepewności Mam nadzieję żę nikt nie ma mi tego za złe:)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)
image
image
i ja miała wesele w dzikim winie i byłam bardzo zadowolona :P:P
image
Dziewczyny, czy któraś z Was może się wypowiedzieć na temat makijażu, który robi Pani z oferty Dzikiego Wina?
Właśnie. Sezon weselny właśnie się rozpoczął. Czy może ktoś skorzystał już z makijażu, przedłużania rzęs albo paznokci?
image
Albo chociaż może ktoś korzystał z usług tej Pani (bądź Pań, jeśli chodzi o rzęsy i paznokcie) niestety nazwisk nie podam, gdyż jeszcze nie znam
tez chętnie bym poznała opinie gdyż zastanawiam się nad skorzystaniem z rzęs i paznokci. Panie nazywają się rzęsy Sylwia Walus a paznokcie Anna Buda.
image
image
słyszałam od jednej z forumek, od której chciałam odkupić suknię, ze robiła sobie rzęsy w redzie i wyszło strasznie! boję się czy to nie ta sama osoba :/ ale ona podała nazwę jakiegoś studia...
image
A czy orientujecie sie, czy ta oferta obejmuje tez malowanie próbne?
raczej nie, w ofercie jest jeden makijaż dla panny młodej i jeden dla jej mamy (przynajmniej ja tak mam). jeśli chce się także próbne, to można się umówić i zapłacić.
czyli rozumiem, że żadna panna młoda jeszcze nie skorzystała z tej oferty? a kto ma najszybciej wesele z tą ofertą? ja dopiero 30 lipca i wtedy mogę się z Wami podzielić wieściami. ale może ktoś szybciej?
image
ach, przeczytałam właśnie, ze najszybciej deklarowane wesele to 4 czerwca. ten wątek ciągnie się tak długo, że zapomniałam już, że o tym gadałyśmy. a może doszedł ktoś, kto ma jeszcze szybciej?
image
Witajcie,

umówiłam się na próbny makijaż na 4 maja.
Trzeba za niego zapłacić moim zdaniem cena jest chyba ok 45 żł

Ja mam ślub 11 czerwca więc już się powoli umawiam.

Ja miałam jeszcze w ofercie paznokcie(ale tych nie robię) i rzęsy (też już się umówiłam na tydzień przed ślubem).
Nigdy nie miałam doczepianych rzęs więc jestem ciekawa jaki będzie efekt :)
no właśnie ja tych rzęs (i paznokci) jestem najbardziej ciekawa, także jak będziesz już po, to daj znać :)
image
super, to podziel się wrażeniami po makijażu :) i jakbyś mogła jeszcze podać dokładną cenę próbnego to będę wdzięczna :)
hop hop, i jak tam po próbnym makijażu?? :)
właśnie właśnie! ja dziś dostałam kupon i ciekawa jestem czy to te same panie wykonują usługi? no ale jak makijaż próbny, tinka?
image
dziewczyny, ja na kuponie mam następujące panie: przedłużanie rzęs - p. Sylwia Walus, makijaż - p. Ewa Buda i zabiegi na dłonie - p. Anna Buda. czy macie tak samo? wiecie coś o tych paniach?
image
i nadal nikt nic nie wie?? :(
Cześć dziewczyny,

ja byłam na próbnym makijażu u Pani Ewy. Mi się podobał nie był "krzykliwy" taki jaki chciałam stonowany nie lubię mieć maski na twarzy.
Pani Ewa sama mi go dobrała zapytała w jakich kolorach bym chciała ale nie było mi w nich dobrze i sama dobrała.
Wszyscy co mnie widzieli to mówli, że ładnie.

Co do innych usług to się nie wypowiadam bo nie wiem, jestem jeszcze umówiona na rzęsy do Pani Sylwi ale to na 4 dni przed ślubem.
tinka, to daj znać jak rzęsy, jak już będziesz po, bo to mnie najbardziej interesuje.
a powiedz jeszcze, makijaż był trwały? wypróbowałaś go na jakiejś imprezie całonocnej? :)
image
ok, dam znać.

Co do makijażu, to na codzień się nie majuję wcale więc mam odruchy ścierania makijażu rękami :) malowałam się rano o 8-ej a przetrwał do wieczora chociaż trochę zmazałm cienie.

Poza tym ten właściwy jest jeszcze pryskany utrwalaczem więc na pewno będzie się długo trzymał.

Pytałam się o to Panią Ewę i potwierdziła, że ślubny makijaż pryska jakimś płynem.
Próbny makijaż zajął mi ok. 40 minut a na ślubbny potrzeba ok 1h więc tym się nie martwię.

Generalnie podobał mi się makijaż... umów się to zobaczysz czy Tobie odpowiada.
a możesz jeszcze zdradzić, ile makijaż próbny kosztował??
rozliczyłam się trochę inaczej z Panią Ewą, ale jak wstępnie z nią rozmawiałam to za próbny chciała 45 zł
tinka, jeśli skorzystałaś już z oferty przedłużania rzęs to opowiedz jak było.
ja chyba niestety i tak będę musiała zaufać i mieć nadzieję, że będzie dobrze, bo pani Sylwia "oddała" mnie pani Monice z Rumii. czy ktoś u niej miał?
image
ja mialam u Pani moniki mega mila i sympatyczna pani w 100% jestem zadowolona. zabieg trwa okolo 3 godzin;)
image
wow! długo :/ ale pocieszyłaś mnie z tą panią Moniką. dzięki za info :)
image
okolo 3 godzin jedna osoba czy dwie? I jak długo się trzymały?
image
image
okolo 3h jedna osoba rzeski trzymaja sie do 5 tygodni. ja swoje mam juz prawie 3 tyg i jest super
image
Cześć dziewczyny,

ja byłam na rzęsach u Sylwi, nie rozumiem co u niej z tym oddawaniem klientów do koleżanek.
Ja umawiałam się do niej chyba ze dwa miesiące wcześniej w tym czasie przesunełam mi ze dwa razy umówione spotkanie a w dniu w którym miałam się u niej pojawić chciała mnie oddać swojej koleżance.
Nadmienię, że było to 3 dni przed ślubem i jeszcze została bym bez rzęs.
Dla mnie ta Sylwia to ma nieprofesjonalne podejście do klienta, ale rzęski wyszły fajnie chociaż nie mam zamiaru ich dopełniać.
Ja byłam u p Moniki polecam wszystkim pełen profesjonalizm rewelacja:)
image
image
właśnie dziś Pani Monika zrobiła mi rzęski. Jest SUPER! polecam w 100 procentach :) w piątek jadę na pazurki do Kębłowa to też dam znać.
image
jako, ze jestem już po wszystkich zabiegach, to mogę napisać:

- rzęsy - pani MONIKA z solarium obok Netto w Rumi - rewelacja! profesjonalnie przeprowadzony zabieg i efekt piorunujący! Pani Monika wykonała zabieg zarówno mnie (gęstsze, dłuższe) jak i mojej teściowej (rzadsze, bardziej naturalne) i obie jesteśmy zachwycone. Zastanawiam sie nawet nad uzupełnieniem... :)

- paznokcie - salon EMMA w Kębłowie - tragedia!!! Pani miała umówione 4 zabiegi, bo zaproponowała żeby 2 makijaże oferowane przez Dzikie Wino zamienić na jakieś inne zabiegi ( ja chiałam akryle na dłonie i stopy, teściowa akryle na dłonie i mąż manicure), a już od progu poinformowała nas, ze nie ma akrylu, że wlaśnie jej się kończy. Akrylu wystarczyło tylko na moje paznokcie u rąk, u nóg pomalowała mi tylko zwykłym lakierem. Żadnego wycinania skórek, nie mówiąc już o tym, że zabieg z Dzikiego Wina miał obejmować cały zabieg na dłonie z peelengiem i masażem, czy coś takiego. Mężowi zrobiła ekspresowy manicure, po którym nie było widać żadnego efektu, a teściowa była niesamowicie wkurzona, bo jechała aż z Gdańska, a pani z salonu Emma chcialą ją naciągnąć na zwykłe pomalowanie paznokci :/ Pani olała nas na całej linii, a od Dzikiego Wina zgarnie kasę za 4 drogie zabiegi :/
image
rzęski od pani moniki rewelacyjne:) czy może wie ktoś ile bierze za dopełnienie?
150 zl - pytałam :)
image
do góry