POSŁUCHAJ,ŻEBY PROWADZIĆ SALON GDZIE PRZEPROWADZASZ ZABIEGI MUSISZ SIĘ PRZEPADAĆ SANITARNIE-W EDUKACJI NA ŚLĄSKIEJ PRZEPROWADZA SIĘ W BRUDNYM POMIESZCZENIU ZABIEGI TAKIE JAK KOSMETYKA,MAKIJAŻ PERMANENTNY I TATUAŻ,A OSOBY KTÓRE TO ROBIĄ NIE SĄ NAWET SPRAWDZANE CZY NIE SĄ NOSICIELAMI JAKIŚ CHORÓB-TO SKANDAL.POZA TYM SMIESZNE JEST TO,ŻE SKORO TOBIE NIE PRZESZKADZA HAŁAS I ZADUCH I BRAK MIEJSC I SPRZĘTU-TO UWAŻASZ, ŻE INNI MAJA ZBYT WIELKIE WYMAGANIA I NIE WIADOMO CZEGO OCZEKUJĄ.JA,POCZATKOWO PRZYMYKAŁAM OKO NA WARUNKI UWAŻAJĄC,ŻE NAJWAZNIEJSZA JEST WIEDZA,ALE TEJ WIEDZY TEZ TAM NIE ZDOBĘDZIESZ.PANI SPŁAWIA LUDZI DOCIEKLIWYCH I SIĘ ROBI NERWOWA JAK KTOŚ SPYTA JĄ O COŚ,ZAMIAST ZWYCZAJNIE POWIEDZIEĆ:SPRAWDZĘ,BO TEGO AKURAT NIE WIEM-SŁYSZYSZ"WIDZĘ,ŻE ZA BARDZO SIĘ PRZEJMUJESZ"ALBO INNĄ KPIARSKĄ ODPOWIEDZ-ZATEM CZY OSOBA,KTÓRA CHCE SIĘ UCZYĆ ZASŁUGUJE NA TAKIE TRAKTOWANIE?CO WIĘCEJ ZAMIAST KUPIONYCH WACIKÓW-DRZE SIĘ TU WATĘ TIPSAMI W KULKI,NO BO PRZECIEŻ TAK JEST TANIEJ-ALE CZY TO HIGIENICZNE? O INNNYCH SZKOŁACH NIE PISZE SIĘ TYLE ZŁYCH RZECZY CO O TEJ FIRMIE JEDNOOSOBOWEJ:)
Wątek dotyczy: Europejska Edukacja
Jestem bardzo zadowolona z kursu u Pani Alicji. Pełen profesjonalizm i olbrzymia wiedza którą przekazuje nam prowadząca jest bezcenna , elastyczność i dostosowanie czasu zajęć do kursanta to dla mnie ogromny plus, indywidualne podejście do kursanta a także ogromna pomoc nie tylko w trakcie zajęć . Dziwię się opiniom poprzedniczek ponieważ uczęszczam już bardzo długo na zajęcia i miałam okazję poznać niejedną z kursantek i naprawdę cieszę się że zajęcia są prowadzone w grupie mieszanej , mi nie przeszkadza ucząca się obok kosmetyczka bo przy okazji i ja nauczę się czegoś nowego , a że są osoby które podczas zajęć odbierają 18-sty telefon, popijając piąta kawkę i nie potrafią wrzucić zużytego ręcznika do kosza bo mają za długie tipsy a później są rozżalone bo śpiąc z książką pod poduszką się nie nauczyły...swoją drogą nie każdemu można dogodzić!Ja w każdym razie POLECAM i jeszcze raz POLECAM
Europejska Edukacja | (kategoria: Kursy masażu)
- Oferta: 6
- Poziom nauczania: 6
- Czas trwania kursu: 6
- Przystępność cen: 6
- Ocena ogólna: 6
* maksymalna ocena 6

nowy wątek
Moja ocena