Widok

pomocy - abonament w invicta

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy mozna sobie wykupić prywatnie?
i gdzie szukać o tym informacji, bo na stronie nie mogę znaleźć (nie wykluczone, ze ślepa jestem :) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak z abonamentem w invikcie, ale mozna wykupic ubezpieczenie w medica i oni mają podpisaną umowę z inviktą, ja tam mam :)
wiesz, ja mam z pracy abonament w luxmedzie, ale ginka mnie skierowała do invicty.

szykuje się długa batalia, a nie uśmiecha mi się płacić za każdym razem kilka stówek za badania i wizytę.
i wymyśliłam, że wykupię sobię sama abonament a później jak będzie rezultat leczenia (w sensie ciąża), to zrezygnuję i będę już pod opieką ginki w luxmedzie.

ale jeszcze sprawdzę to ubezpieczenie w medica, może będzie się opłacało.

Dzięki i proszę o dalsze wskazówki :)
nie mogę znaleźć na stronie ile kosztują wymienione tam pakiety... pomóżcie.
nikt nie wie?
a może w mbanku - podajże obejmuje też invicte a zapewne jest dużo tańsze:
http://www.mbank.pl/download/ubezpieczenia/placowki_medyczne.pdf
Asiunia, przeczytaj dokładnie regulaminy, zanim cokolwiek wykupisz, niestety abonamenty na ogół nie dotyczą leczenia niepłodności :/ przynajmniej ja takiego nie znalazłam, jak jeszcze planowałam się leczyć w invikcie.
ten problem jest łakomym kąskiem dla klinik, niestety... :( i nikt nie chce z niego rezygnować, proponując abonament - z samego monitoringu cyklu mają kilka razy więcej kasy...
no właśnie ja-dwisia.
dzięki,że mi o tym przypomniałaś...
musisz wejsć w "zamowi polise" wpisujesz dane i potem pokazuje Ci się stawka za ubezpieczenie, ale dopiero jak uzupelnisz caly formularz oni potwierdzają Ci jaka stawka bedzie indywidualnie dla Ciebie (jeżeli np przewlekle chorujesz to mogą podnieść max 30 % od tej wyjściowej którą zobaczysz na stronie..
https://www.medicapolska.pl/znajdz-polise/krok/2
najtańszy wariant kosztujre 117 zł ale masz wizyty min u gina i endo, sporo badan min morgologia, cytologia tsh ft3 ft4 bhcg - w sumie wieszkośc potrzebnych "staraczkom:: ;-)
kolejne pakiety kosztują 139 i 149, ale rożnią się niewieloma rzeczami - jak dobrze pamietam to konsultacjhe profesorkie i wizyty domowe, albo cos takiego..
jak coś to pytaj. ja tez niestety odwiedzam wielu lekarzy, jak przeliczylam to zdecydowanie sie oplaca -jedna wizyta + jakiekolwiek badanie krwii i juz sie zwraca... umowe masz na 12 mscy potem mozna przerwac, wiec nawet jak szybko zajdziesz w ciaze - czego Ci zycze - to potem mozesz nawet isc tylko na usg np 3d :-)
jak coś to pytaj, poszukaj też na tym forum - kiedys dziewczyny pisały jakie mają ubezpieczenia i abonamenty - moze to Ci pomoże
dzięki, poszperam :)
faktycznie coś sobie przypominam...
w sumie najbardziej interesowałby mnie pakiet tylko do invicty, bo jak pisałam wcześniej z pracy mam full pakiet w luxmedzie i nie chciałabym dublować.
ale moze nie ma takiej opcji...
moze zzadzwon do invicty i spytaj czy mają cos takiego, mi podpowiedzieli co nieco. chociaz wątpię zeby było to ponizej 100zł
tak czy inaczej jak bys znalazla coś takiego - tańszego niz medica to daj znac :)
Witam, dowiedziałam się że pacjenci którzy mają wykupiony abonament w LUXMEDZIE mogą korzystać z dobrych rabatów w INVICTA.
zobacz program zdrowie,piękno i harmonia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chyba tylko w Invimedzie... i nie jakieś super znizki a 7-10%.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tup w invicta też niedowiarku :p
specjalnie dla Ciebie przeszukałam
http://www.invicta.pl/1726/wspolpraca_z_lux_med.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

do góry