Widok

pomysł na prezent: roczek-zabawki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jakie zabawki dostały wasze dzieci którymi rzeczywiście się bawiły a nie rzuciły gdzieś w kąt?
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
krzesełko uczydełko fisher price
Moje dziecię jeszcze roczku nie ma, ale ostatnio na kilku byliśmy. Wszystkim maluchą, kupiliśmy w prezencie zabawki do wanny - taki park wodny. Przyczepiasz zabawkę do wanny/lub kafelek na przyssawkach i dzieciaki mają super zabawę. My wybraliśmy akurat takie zjeżdżalnie z pływającymi zwierzakami w Smyku. Dzieciaki były i nadal są zadowolone i chętnie się nimi bawią.
Potwierdzam, rewelacja: Krzesełko Uczydełko :)
Niewypał to u nas: rowerek trójkołowy Hauck
mój synek ma rok i miesiąc i uwielbia garnuszek na klocuszek fp,
Mój na roczek dostał samochodzik, na którym się odpycha nogami. Przez tydzień się z nim oswajał. A teraz, choć ma prawie 2 latka - jest to jego ulubiona zabawka! Najbardziej trafiony prezent jak na razie :) Jak wracamy z dłuższego spaceru lub jakiegoś wyjazdu - to jeszcze w butach biegnie żeby na niego wsiąść :)
image
image
U nas też sprawdza się garnuszek na klocuszek. Oprócz tego wyrzutnia kulek Playskool oraz taka zabawka manualna Smiki, gdzie dziecko może przekładać paciorki, wszystko się kręci, grzechocze

image
Kiedys nazwy zabawek FP mnie skutecznie zniechęcały, nawet byłam zdania, że np. garnuszka na klocuszek to choćby nie wiem co swojemud ziecku nie kupię. Polcia dostała garnek na roczek i szaleje za nim ;-)
u nas hitem był jezdzik pchacz, do dzisiaj córka na nim zasuwa :)
ma melodyjki, bajery wiec na prawde super zabawka!

no i lego duplo, moze nie na sam roczek, ale chwile po :) i tez cały czas sie bawi :)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

do góry