Widok

sanki z pchaczem:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z was posiada takie sanki, zastanawiam się nad kupnem i chciałam się dowiedzieć jak się sprawdzają w zimę, bo nie wiem czy warto????
http://allegro.pl/nowosc-sanki-na-amortyzatorach-spiworek-4w1-i1297946464.html
image

image
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my chcemy takie http://allegro.pl/sanki-z-oparciem-i-pchaczem-3-kolory-wyprzedaz-i1312680080.html i czekamy na info od Ani1979 czy już są w "Jej" sklepie :]
tol agus jak juz beda te sanki u Ani w sklepie to daj znac:) chetnie zakupię :)
ooo to super to ja też chcę info:)
image

image
a ja wam powiem że ona się nie sprawdzaja , bardzo cięzko sie je prowadzi .
Ja kupiłam standardowe ze sznurkiem i jestem zadowolona

ale one prócz pchacz mają również sznurek, w razie co ten pałąk z przodu można zdemontować
image

image
Tego typu sanki widziałam w Akpolu na Jaśkowej :) nie przyglądałam się im jednak bowiem Kuba ma jeszcze troszkę czasu do sanek :)

a swoją drogą mam pytanko Dziewczyny - od kiedy można wozić dziecko na sankach?
image

Maja miała lekko ponad roczek ,Mysle ze twoje maleństwo może jeszcze rok poczekac

do Ani1979 - czy u Ciebie w sklepie są już te sanki????

image

a może Dziewczyny widziały gdzieś w 3mieście?
kurcze bylam w czwartek w sklepie Ani i było duzo sanek, ale nie patrzyłam jakie i po ile :(
image
image
podaję tel do tego sklepu może warto zadzwonic :)
(055)247 21 23
image
image
dzięki wielkie :))) zadzwonię :)
moj maly mial 8 miesiecy jak zaczal jezdzic na sankach, opatulony, zrobilam mu z przodu barierke zeby nie wypadl, bardzo mu sie podobalo
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Aga w akpolu sa te sanki za 105zł tylko radze kupić z pchaczem ktory jest przykrecany bo te na wcisk wogole się nie trzymaja. My kupilismy takie jak wkleiłas ale pchacz sobie darowalismy, może dokupimy pozniej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
acha i z tylu mamy oparcie materialowe dodatkowo
takie byly w auchanie za 45 zl
image

Uploaded with ImageShack.us

a te w akpolu byly tez takie
image

my jesteśmy super zadowoleni:) Wczoraj 3 godziny śmigalismy na spacerku i było super:)
W akpolu są super sanki, choć ja jakoś do tego pchacza nie jestem przekonana, więc kupujemy zwykłe ciągane za sznurek
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
my nadal na śnieg czekamy.....
Jolga - one mają odkręcane oparcie i pchacza? :P
Ja Ci odpowiem Agusia ;D Maja odkrecane. To te same, ktore ja kupilam w borowce. Wyslalam Ci fotki na maila. Tyle,ze nasze bez pchacza (dla rodzica, bo jak zobaczysz dla dziecka pchaczem jest oparcie).
kupiłam w końcu takie http://allegro.pl/sanki-z-regulowana-raczka-podnozki-spiworek-i1333465363.html
srebrne z zielonym śpiworkiem, czekamy z niecierpliwością kiedy przyjdą:)
image

image
mamy te same:) smigają super:)
Kasia i Tomuś - dzięki za fotki :)

czemu wybrałyście takie "niedrewniane" sanki? bo nie zgłębiałam tego tematu ;) i jestem ciekawa :)
Nie drewniane, bo drewniane jaki widzialam w sklepach wygladaly malo solidnie. Drzazgi to chyba norma, a jak masz je w domu szlifowac i lakierowac, a potem i tak sie napija wody i rozeschna to chyba bez sensu. A tak przecierasz szmatka i suche! Kolezanka ma dla synka sanki, na ktorych sama byla wozona jako dziecko-maja 30 lat i wygladaja lepiej niz wszystkie, ktore widzialam w marketach ;) Te z borowki polecila mi forumka Kulka i jestem jej bardzo wdzieczna-super zakup!
Aga tak mozna odkrecac oparcie i pchacza też
zastanawialam sie nad sankami z borówki troche cena wysoka jedne z drozszych na allegro po przeczytaniu forum zamawiam !!!! a jak sprawuje sie śpiworek???
Ja nie zamowilam wersji ze spiworkiem ale sanki sa na prawde suuuuper! Napisz do nich maila, to mysle,ze tez dostaniesz znizke na przesylke. Ja zaplacilam tylko 14zl ;D
w ostatnich dniach podnieśli ceny ;) Jak Kasia podesłała mi linka na maila, to sanki były tańsze ;)
Oj to brzydko z ich strony-tak sie nie robi! Napisz w prost,ze kolezanka zamowila sanki z oparciem i z przesylka zaplacila 103zl i tez jestes zainteresowana takim zakupem. Zobaczysz, co Ci odpisza.

Sprawdzilam teraz czy wciaz mam to na poczcie i jest
kwota 89 sanki+ 14 przesyłka = 103zł -kwota do przelewu
data 3 listopad
Kasia - zobacz :) http://www.borowkasklep.pl/SANKI-89.html

to te Wasze - prawda?

jednego dnia patrzyłam, drugiego pokazywałam Mariuszowi - ceny były niższe :)
kolejnego dnia - już podwyższone ;)
Dokladnie! Wtedy jak ja kupowalam cena byla 89, tylko przesylka 24 i obnizyli mi do 14 w zwiazku z zamowieniem przez maila. Widac z pierwszym sniegiem ceny poszly w gore :(
Dziewczyny z pracy mojego meza chca zamowic 4 sanki -ciekawe, czy im zaproponuja rabat. Moze Wy tez sie umowicie na jedno wieksze zamowienie z forumkami?
cholewka byłam wczoraj w akpolu i nie bylo innych jak drewniane ,no i mamy takie.
image
napisałam do borowki zobaczymy czy dadza rabacik ?? swoja drogą dla maluszków ja mam 13,5 miesieczną córcie nie polecam zwyklych drewnianych mam w domu i oparcie jes za niskie chciala sobie glowke obrzec i za nisko bylo i marudzila bo jej nie wygodnie bylo
My kupiliśmy z allegro te firmy Mikrus, są naprawdę świetne. Solidnie wykonane, śpiworek super. Na dodatek rączkę do pchania można w każdej chwili odkręcić, później również można odkręcić oparcie i w końcu zostają typowe sanki dla starszego dziecka. Jak dla mnie świetny zakup na lata.
:) to jak tam z tymi sankami? Będzie cosik taniej w hurcie? Wie Ktosik? Ja chętna na zgromadzenie :)
a podaj link na te mikrus bym zobaczyla bo jakos nie moge znalesc
rowniez moge polecic te z borowki, sa naprawde solidne i jak dla mnie nie zniszczalne, uwazam ze najwiekszym plusem jest dobry rozstaw ploz sa dzieki temu bardzo stabilne. takze dziekuje kasia i tomus za pomysl ;) rowniez kupowalam w tej jesszcze nie podwyzszonej cenie
odpisali borówka

Poniżej przedstawiam jednak szczegółowy cennik. W razie pytań proszę
dzwonić
Pozdr :)
Darek
Do kupienia następujące elementy kompletu:
sanki z oparciem 90zł
śpiwór do sanek 80zł
rączka do prowadzenia (regulowana) 35zł
rączka do prowadzenia 25zł
przykręcane po bokach podnóżki (komplet na dwie strony) 35zł
Wysyłka kurier przy wpłacie na konto 20zł, za pobraniem Poczta Polska
33zł.

niestety nie mieszkam w Trojmiescie wiec nie moge sie z wami umowic ale ile bylo by chetnych bede pisac moze wspolnie powolacie sie na mnie i tez cos opuszczą
Ja też nie jestem z Trójmiasta, aleeee jak hurtem to cena jednostkowa mniejsza, a za koszt transportu każdy zapłaci oddzielnie. Może? Ludzie łączcie się!! chi chi
Ta oferta to i tak lepiej niz oficjalne ceny, bo sanki tylko 1zl wiecej niz ja zaplacilam, a przesylka 6zl wiecej. Na stronie cena samych sanek to ponad 100!
no ja sie juz dogadałam facet spoko zadzwonil sam do mnie kupuje sanki z oparciem 90zł
śpiwór do sanek 80 zl
rączka do prowadzenia (regulowana) 35zł i kurier 20 zl wychodzi 225 zl.

sa chetne to mail pisac do goscia

od ręki ma saneczki z oparciem i regulowaną rączką w kolorze srebrnym, do tego siedzonko w saneczkach do wyboru granatowe, czerwone lub seledynowe, oraz śpiworek w kolorach grafit, czerwony lub seledynowy.
Wysyłka jak tylko dojdą pieniążki na konto w zależności od godziny wpływu bądź w tym samym dniu, bądź następnego.
adbor@adbor.pl to mail
ja zaraz go zapytam o ten laczny rabat ale chyba juz sie nic nie da utargowac i tak taniej jest !!!!
Zamawiajciew dziewczyny-to dobra oferta. My zrobilismy przelew wieczorem, a rano nastepnego dnia kurier przywiozl sanki, wiec oni chyba cala dobe pracuja ;D Juz dzwonilam do mojego meza, zeby te jego znajome z pracy tez skorzystaly.
KOCHANE CZAS DO WIECZORA FACET CZEKA NA DOKLADNA ILOSC ODE MNIE ILE BY BYLO SANEK I MOZE MI DA RABACIK ALE MUSI WIEDZIEC JAKIE KOMPLETY I ILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PISZCIE DO MNIE MAIL JAK COS MAM SIE DO NIEGO ODEZWAC WIECZORKIEM DO NIEGO asiairafal@o2.pl buziole
ale te sanki byłyby na Twój adres czy jak? przy wspólnym zamówieniu?

ktoś z Gdańska zamawia? bo ja byłabym chętna :]
nie zamowienie jedno !!!!!!!!1 kazda osobno przesylke placi i dostaje kurierem do domu
i co - przy takim łącznym zamówieniu możemy mieć rabat?
no nie napisal ze nie zapytal ile by bylo tych sanek ja ze zapytam ale nikt z forum sie nie zdecydowal
no ja wczoraj zaplacilam dzis o 16 : 00 przyszly wykonanie extra mam w domu dwoch spawaczy mowili ze pospawane 1 klasa spiworek super nie bylysmy na polu bo straszna chlapa ale nie zaluje zakup super polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s w razie co moge sie kontaktowac z facetem jak ktos jest chetny kupic!!!!!!!!!!!!!!!!!
jaki udźwig mają te sanki?
100kg ;D
225 zł za sanki to chyba lekka przesada :)
imageimage
moim zdaniem warto no ale spiwor kosztowal 90 zl tak udzwig 100 kg dla 2 dzieci spokojnie starcza na lata
Ja nie zamawialam u nich spiworka i kupilam ten z Tchibo-pasuje idealnie :D a kosztowal tylko 40zl
no 115 zl bez spiworka to cena swietna za te sanki mnie bylo stac na spiwor bo mala miala swoich 500 zl z urodzin wiec czego mialam nie zamowic ale za same sanki cena godna polecenia
szkoda, że udźwig tylko 100kg ;) to Tatuś z Gabrysiem już nie pojeździ ;P
wyszło na to, że dzisiaj zamówiłam polecane przez Was sanki prosto od producenta ;) 90zł + 20zł wysyłka :) http://www.adbor.pl/ najpierw nadzwoniłam się do nich, bo szukałam gdzie w pomorskim można je kupić ;)

a oto jaką odpowiedź dostałam z borówki...

Na chwile obecnaq termin dostawy wysyłki obejmuje 7 dni roboczych
Producent sanek podwyższył ceny ,niestety automatycznie my takze musielismy je podwyzszyc

Pozdrawiamy serdecznie
http://www.borowkasklep.pl
Firma Adbor jest super :))) już dzisiaj wysłali mi sanki (wysłałam screen potwierdzenia przelewu) :)))))

jakby co - zamawiajcie od Producenta, a nie z borówki ;) skoro teraz nie chcą zniżek dawać ;)
Agusia
a zamówiłaś sanki z pchaczem??

napisz jak się prowadzi, ja właśnie planuje zakup i ciekawa jestem czy ten pchacz jest wygodny
wybrałam jednak opcję bez pchacza :)
ok dzięki za odpowiedź
ja się gryzę z tym pchaczem ;) i nie "z" czy "bez" ;))
image
Jestem w szoku ze sa takie sanki...rany szok!!!! a te w akpolu ile kosztuja??No i jakie najlepsze??
image[/url]
image[/url]
w akpolu ponoć nie ma żadnych ;) http://forum.trojmiasto.pl/gdzie-sanki-aktualne-miejsca-t198599,1,16.html
a ktos wkleil fotke wyzej i napisal ze w akpolu takie...
image[/url]
image[/url]
będę dziś w akpolu to napiszę czy są
ale koleżanka mówiła że są w tesco z metalowym oparciem i płozami a drewnianym siedziskiem
image
wczoraj byłyśmy naszymi nowymi saniami po raz pierwszy na spacerku, mała zasnęła po 5 min. od wyjścia co rzadko jej się zdarza w wózku, idealnie mieściła się na długość w śpiworze, w środku włożyłam jej dodatkowo podusię i kocyk więc miała bardzo przytulne gniazdko; ogólnie sanki zrobiły na ulicy furorę, ludzie zaczepiali mnie i pytali skąd takie fajne sanki, co chwile słyszałam "wow zobacz widziałeś ale super sanki"; my wybraliśmy opcję z pchaczem z możliwością regulacji czego wcale nie żałuję, powiem tak jak jest ścieg to sanki można pchać dosłownie jedną ręką, niestety dużo miejsc było wczoraj odśnieżonych i tam idealnie sprawdziła się taśma do ciągnięcia, dziś już bardziej biało więc również ruszamy na sanie; pozdrawiam:)
image

image
aleee dodzwonić się do nich to masakra jakaś! Chyba nie dają sobie rady z zamówieniami :( Kupił ktosik tera z Borówki?
w Borowce mają drożej niż u producenta ;)

nasze sanki dzisiaj między 13 a 15 mają być u nas(kurier dzwonił) :)))))))
KOLEJNY RAZ POLECAM FIRME ADBOR I SANECZKI BYLYSMU NA SPACERKU SUPERRRRRRRRRRRR MALA WNIEBOWZIETA TAKA DUMNA JECHALA.

MAM POROWNANIE ZE ZWYKLYMI DREWNIANYMI NIGDY BYM DO DREWNIANYCH NIE WROCILA TE NORMALNIE SAME JADA HIHIH TAK LECIUTKO!!!!! PCHACZ Z REGULACJA SUPER POLECAM

A BOROWKA TO POSREDNIK I BIERZE WIECEJ !!!!!!!!!!!!!! PISZCIE MAILE DO ADBORA PAN DAREK - PROFESJONALNIE ZALATWIA SPRAWE JEDNEGO DNIA ZAMAWIASZ DRUGIEGO SANKI SA !!!!

A U NAS TEZ SIE WSZYSCY OGLADALI ZROBILY FURRORE WSROD SAMYCH ZWYKLYCH DREWNIAKÓW :)))
dziewczyny a brałyście podnóżki ???
image
wiecie co jak porównałam cenę producenta i borówki to wyszło tak samo
jedynie przesyłkę mają droższą o 5 zł
image
borowka ma sanki za 105zl a producent za 90zl-wersja podstawowa tylko z oparciem
ja porównałam te z pchaczem ;) wyszło tak samo

Agusia a brałaś podnóżki?
image
ja wzięłam z podnóżkami ale na razie nie potrzebne
image

image
ja bralam bez podnózków pozniej mozna dokupic :) bo do 3 lat na pewno sie nie przydadza
image
też brałam bez podnóżków :)

oto fotki z pierwszej jazdy ;)

image

image
zobaczcie jakie to oparcie jest fajnie wysokie :)))

Młody cały czas przezywał i gadał "bruuum bruuum" ;)

kopiuję co pisałam w innym wątku zaraz po odebraniu sanek :)

sanki już są u nas!!!!!! :D rewelacyjne!!!!!

Mariusz siedział i przez 5 minut powtarzał - wow, ale wypasione... wow ale wypasione sanki... itp. ;)

Gabryś nie mógł się doczekać kiedy Tatuś przykręci oparcie i bardzo chciał Mu pomóc ;) później nie wiedział co to jest i co się z tym robi ;) Babcia posadziła Go w sankach i się zaczęło ;) "brruummm brrruuummm" ;P wchodził, schodził, pchał po pokoju(dobrze, że jest dywan) ;) dziecko oszalało ;) hehe :D

sanki są naprawdę świetne :) tylko nie wystraszcie się jak zobaczycie karton - jest ogromny ;) sanki też są wielkie :D wyglądają na bardzo stabilne - bo płozy są szeroko ustawione i mocno zwężają się ku siedzisku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe jakie fajne a za ile takie cudo agusia?
wyżej pisałam ;)

90zł + 20zł wysyłka :) od producenta :)
a nie zauważyłam eh teraz małego do śpiworka i jechana super sprawa
tylko Młody nie wiedział co zrobić z rączkami ;)
to i ja się pochwalę:
image

image

image
A no ładnie Basiulek rządzi hehe wszystkiego dobrego
podbije bardzo stary watek ale na czasie. Chcialam zapytac jak sie sprawuja te sanki Piccolino i czy rosna razem z dziecieciem?
Tak z doswiadczenia czy przydal wam sie pchacz i na jak dlugo i jest sens kupowac spiwor. Dodam ze nie mieszkam w Pl wiec sanki beda uzywane tylko wtedy kiedy jestesmy, jezeli bedzie snieg oczywiscie czyli pewnie w okolicach Bozego Narodzenia i pewnie jeszcze raz w ciagu zimy. Mloda ma teraz 1.5roku i myslalam zeby kupic jej sanki pod choinke ale zalezy mi zeby je miala na dlugo.
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

do góry