Widok

szukam muzyków na ślub kościelny Kogo polecacie?

Kupię Temat dostępny też na forum:
Szukam kogoś kto zagra i zaśpiewa mi na ślubie z dojazdem(40km od Gdańska) Mogą być organy, trąbka lub smyczki ale ze śpiewem koniecznie.
Macie coś sprawdzonego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Te 40 km od Gdańska to w jakim kierunku?

Jest tu naprawdę bardzo dużo osób pięknie grających. Myślę, że "sprawdzisz" najlepiej kogoś, gdy umówisz się z nim na spotkanie i posłuchasz na żywo albo dasz się zaprosić na ślub grany w okolicy. W razie czego pisz albo podaj maila.
Witam

Proszę o adres mailowy to prześlę ofertę na oprawę muzyczną:
-skrzypce solo i duet z wiolonczelą
-kwartet smyczkowy i trio smyczkowe
Dodatkowo współpracuję z wokalistkami - mogę w mailu podać namiary :)
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo proszę o ofertę na adres: violinette@onet.pl

Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zapraszamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hej, my mielismy u siebei zespol Inspirum i bardzo polecamy! Grali i spiewali! W razie pytan pisz na maila: o_sosna@wp.pl Pozdrawiam, Ola
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapraszam :) -oferujemy romantyczny duet skrzypaczka+ pianista, oraz wspolpracujemy z bardzo dobra spiewaczka.
Zapraszam na youtube.com/agnesslub
Szczegoly z przyjemnoscią wysle na maila.
Pozdrawiam
Agnes
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Agnes proszę o szczegóły. Interesuje mnie również śpiewaczka. sweetkylie@tlen.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja również poszukuję oprawy muzycznej w kościele. Śpiew, klawisze i skrzypce. sweetkylie@tlen.pl
Polecam zespół akademicki który gra w kościele przy Uniwersytecie Medycznym w Gdańsku, są rewelacyjni, bardzo otwarci. Najlepiej pójść do kościoła na mszę gdzie grają i ich posłuchać- najlepiej wieczorna msza w niedziele
My mielismy na slubie zespol z Kosciola Okraglaka na Przymorzu. Sa rewelacyjni i bardzo elastyczni. A Pani ktora spiewa ma cudowny anielski glos:) graja zawsze w niedziele na wieczornej mszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jest już superpóźno, ale może jeszcze nie za późno - interesowałaby mnie oprawa mszy ślubnej w dniu 25.08 br. w kościele w Gdańsku. Czy miałby ktoś wolny termin? Mój mail: agajarzyna@wp.pl

Inne tematy z forum Wesele

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry