Widok

Sztos 2

Sztos 2 Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Sztos 2.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

SOKOWIRÓWKA

no nie wiem ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dramat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

to nie klęska, to pogrom

polskiego kina. Niech was nie zwiodą nazwiska. Film jest fatalny. żadnej fabuły, akcji, gry, dialogów czy tekstów. Film zrobiony bardzo na siłę i tylko dla kasy, której już p.Pazurze widać nie dają lekką ręką. za 2 miesiące film będą dołączać za 2 PLN do Pani domu albo poradnika pszczelarza.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Da sie obejrzeć, ale...

Film da się obejrzeć, ale chyba najsmieszniejsze urywki są w zwiastunie, zrobiony na sile i na pewno ściagnie mase ludzi do kina bazujac na kultowej 1 czesci ale to tyle, bez sensu przewidywalny, i bez rewelacji. generalnie zawód dla milosników dfilmów tego typu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

pazura = filmy dla kasy

slaby film bazujacy na klasyku,szkoda ze szyc wszedl w to...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

co ja pacze?

słaby film, dobra obsada to nie gwarancja sukcesu filmu! Cieszyłem się że zobaczę Czarka Pazurę, Bogusia Linde i Pana Nowickiego na dużym ekranie, niestety Olaf dał d... ze scenariuszem i film jest po prostu nudny... szkoda czasu i kasy...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

poczekajcie aż będzie w telewizji

Bardzo słaby film, generalnie lepiej obejrzeć cz.1 jeszcze raz. Słaby scenariusz, chaotyczny, nuda!
Najlepszy chyba teks: "Jeśli facet sparzy się na gorącej kobiecie, to potem dmucha zimne!"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Górek nie poleca !!!

Mega słaby film nuda nuda nuda jedyny fajny moment to rysia z wackiem i nic poza tym...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

ten film - to wstyd dla grających

Film słaby - to mało powiedziane.
Nuda i znużenie!
Szkoda pieniędzy i czasu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie warto

Jedyne, co zapada w pamięć to nazwiska aktorów, nic ponadto.
Szkoda czasu, szkoda pieniędzy. Film jak odgrzewany kotlet. Dwie godziny czekania na coś, co mogłoby się wydarzyć, ale się nie dzieje. Nic się nie dzieje. Jak w temacie - nie warto.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

nic specjalnego

Choc obsada filmu nakłania do obejrzenia go na dużym ekranie, to następuję wielkie rozczarowanie. Niestety, nie warto iść na to do kina.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

a miało być wesoło...

Już dawno nie widziałam tak słabego filmu! Większość dialogów co najmniej żenująca. Dziwię się, że tylu dobrych aktorów zgodziło się zagrać w tak rozczarowującym filmie. Obecność Mellera, Morozowskiego oraz Wróbla była dużym i negatywnym zaskoczeniem.
Gdyby nie osoby mi towarzyszące to wyszłabym po 40 minutach (a do tej pory zdarzyło mi się to tylko raz).
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

da się obejrzeć, szału wielkiego nie robi ale pośmiać się można, trochę przesadzone z tymi grzybkami, bardziej skomplikowany przekręt, ciekawe zakończenie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

kontynuacja, zrobiona na sile

Film nie sprostal moim oczekiwaniom. Slaby. Kilka smiesznych momentow.
jedynka, o wiele lepsza, jak to zwykle bywa. Na sile zrobiony film, zeby zarobic. Ogolnie slaby. Kilka osob na sali kinowej, mowilo samo za siebie. Drugi raz nie poszlabym.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Filmy

Dalej jazda (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda . Przeczytaj o filmie.

Prawdziwy ból (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Prawdziwy ból . Przeczytaj o filmie.

Kompletnie nieznany (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kompletnie nieznany . Przeczytaj o filmie.

do góry