Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Odradzam wątek zamknięty Zdjęcia do dowodu to porażka idą w skrajność nie dość że te zdjęcia same w...
~Alka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 marca 2017

polecam wątek zamknięty polecam
~adam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 listopada 2016

Masakra, lepiej poprosić o zdjęcia kogoś ze znajomych co ma aparat nić tam iść ... wątek zamknięty Nie jestem zadowolony, myślałem że w takim punkcie który jest od lat będę...
~Jarosław S.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 listopada 2016

koszt wydruku zdjęcia zależny od tego, co przedstawia zdjęcie wątek zamknięty koszt wydruku zdjęcia 10x15 to 20 zł. dlaczego? dlatego że zdjęcie...
~klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 marca 2016

Polecam... wątek zamknięty Korzystam z usług tego zakładu od kilku lat i w mojej ocenie to profesjonaliści.
~Joanna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 marca 2016

~grażyna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 grudnia 2015

Beznadziejna obsługa wątek zamknięty Zgadzam się z powyższymi opiniami. Miałem nieszczeście robić tam zdjęcia 2...
~biznesman
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2014

Darek - opinia wątek zamknięty pełen profesjonalizm bardzo bogata oferta niestety za jakośc trzeba...
~Darek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 marca 2013

beznadziejnie wątek zamknięty kiepska jakosc zdjec do dokumentow. ciemne pomieszczenie, niepomocna i...
~studentka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 13 grudnia 2012

Brak profesjonalizmu czy lekceważenie klienta?... wątek zamknięty Wrażenie - produkcja taśmowa: siad, fleszem w twarz i spadaj. Zero sensownego...
~maniuchna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 lipca 2012

Bardzo niemiła obsługa! wątek zamknięty Dziś byłem z narzeczoną wydrukować zdjęcie. Zdjęcia na wszelki wypadek miałem...
~Bartek Sz.
1

dodano: 14 lipca 2010

szoda wątek zamknięty Jeśli szanowny Szef uważa,że lokalizacja i kasa jest ponad klientem to się...
~zawiedziony klient
-

dodano: 11 stycznia 2012

Asia - opinia wątek zamknięty Pani fotograf baaardzo miła, sympatyczna, zdjęcia wyszły ładne :) tylko...
~Asia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 lipca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt: