Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
DNO wątek zamknięty Zdecydowanie odradzam kat. D! Kłamliwy opis dotyczący autobusu. W...
~Przemek
10

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 lipca 2015

najlepszy instruktor wątek zamknięty ukończyłam niedawno naukę praktyczną w tym ośrodku u boku Pana Rafała Wawera....
~Najbardziej panikująca Kursantka
-

dodano: 11 czerwca 2015

Kwalifikacja wstępna wątek zamknięty Odradzam. Dwa i pół miesiąca czekam na egzamin. Jazda praktyczna odbywa się...
~ZAWIEDZIONY
-

dodano: 4 czerwca 2015

Tak jak w nazwie SUPER OSK wątek zamknięty Może się wydawać że moje oceny są za wysokie, ale obsługa jest naprawdę miła....
~Paweł
-

dodano: 1 czerwca 2015

Nie!!! wątek zamknięty Nie polecam nikomu.
~D.D.
-

dodano: 1 czerwca 2015

Prawo jazdy raz dwa :) wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego osk. Kategoria: B, które zdałem za...
~Michał
-

dodano: 8 marca 2015

Generalnie ok, jednak trzeba uważać. wątek zamknięty Zrobiłem w tym ośrodku praktycznie wszystkie kategorie prawa jazdy, obsługa w...
~Robert
-

dodano: 27 stycznia 2015

Polecam :) wątek zamknięty Polecam szkołę D.Śmiarowski! Egzamin na prawo jazdy kat. B zdałam co prawda...
~Magda
-

dodano: 22 stycznia 2015

C+E ZA PIERWSZYM RAZEM wątek zamknięty Polecam osrodek, mila obsluga, solidne podejscie do tematu. Polecam Pana...
~Jakub
-

dodano: 9 stycznia 2015

Instruktor OSK Smiarowski wątek zamknięty Jestem zniesmaczona kultura osobista jednego z instruktorow OSK Smiarowski....
~Aleksandra
2

dodano: 4 października 2014

Najlepszy z możliwych wyborów! wątek zamknięty Polecam wszystkim! :) . Profesjonalna obsługa i miłe panie w biurze....
~Monika
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 października 2013

Polecamy Pana Leszka Wardak. wątek zamknięty Wyważony, doświadczony instruktor. Rzeczowo oceniający przygotowanie do...
~Maciej
-

dodano: 16 października 2014

Obiektywna ocena kursu na prawo jazdy kategorii A. wątek zamknięty Ukończyłem tu kurs na prawo jazdy kategorii A, a niedawno za drugim...
~Były kursant już po egzaminie
-

dodano: 8 października 2014

POLECAM! wątek zamknięty Witam. Szkoła jazdy godna polecenia. Pragnę szczególnie podziękować oraz...
~Aneta
-

dodano: 14 kwietnia 2014

polecam wątek zamknięty Prawko na B zdane za pierwszym razem. Polecam w szczególności Marcina...
~Łukasz
-

dodano: 2 kwietnia 2014

Nie polecam, nie potrafią uczyć, a chcą zarobić. wątek zamknięty Przeszłam całe szkolenia teorię i praktykę i niestety ze względów zdrowotnych...
~Dawna kursantka
6

dodano: 28 stycznia 2014

KAT.D wątek zamknięty Polecam ,kategoria D zdana za pierwszym razem teoria +praktyka.Cały kurs...
~Franciszek
-

dodano: 18 marca 2014

kat "D" wątek zamknięty Teoria w systemie E-learning, praktyka szybko i profesjonalnie prowadzona...
~Krzysiek
-

dodano: 9 lutego 2014

Nie polecam, nie chodzi im o nauke a o kase wątek zamknięty Przeszłam całe szkolenia teorię i praktykę i niestety ze względów zdrowotnych...
~Dawna kursantka
-

dodano: 28 stycznia 2014

Może być. wątek zamknięty Zdałam za 3 razem. Zdecydowanie polecam na początku wypróbowaniu różnych...
~KJ
1

dodano: 17 grudnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
341

290

wątków