Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wspaniale! wątek zamknięty Do salonu trafiłam dzięki ocenom na portalu. Na miejscu okazało się, że to...
~Ewa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 stycznia 2016

To nie ma nic współnego z dawnym Obsessive wątek zamknięty Tragiczna obsługa, Pani fryzjerka albo za dużo redbula albo strasznei się...
~Lena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 stycznia 2016

Wirtuozka Marlena wątek zamknięty Kobitki nie ma co się zastanawiać. Byłam brąz wyszłam blond. Marlena strzygła...
~blondkasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 czerwca 2015

Polecam serdecznie! wątek zamknięty Długo szukałam dobrej fryzjerki, która potrafiła by tak obciąć mi włosy bym...
~Marta
-

dodano: 21 maja 2015

Super!!! wątek zamknięty Świetny salon i doskonała jakość usług! Polecam Panią Edytę, która ostrzygła...
~Julia
-

dodano: 8 maja 2015

Zadowolony klient ;) wątek zamknięty Dopóki nie trafiłem do Pani Edyty chodziłem za każdym razem do innego...
~Dominik
-

dodano: 10 kwietnia 2015

Po raz kolejny zadowolona!! wątek zamknięty Już "któryś" raz z rzędu odwiedziłam ten salon, za każdym razem umawiałam się...
~MK
-

dodano: 2 kwietnia 2015

dla mnie - ideał :) wątek zamknięty Jestem zachwycona swoją nową fryzurą! Usługi na najwyższym poziomie, cięcie...
~Asia
-

dodano: 2 kwietnia 2015

Pani Marzena naprawdę potrafi zdziałać cuda !!:) wątek zamknięty Przecudowna atmosfera, bardzo klimatyczne wnętrze oraz co najważniejsze bez...
~Emma89
-

dodano: 13 marca 2015

NAJLEPSZY SALON W TRÓJMIEŚĆIE wątek zamknięty Trafiłam do salonu po bardzo nieudanej koloryzacji. Pani Marzena stanęła na...
~Kasia
-

dodano: 12 marca 2015

Ulubiony salon! wątek zamknięty Od prawie roku tylko tu poddaję się strzyżeniu i farbowaniu - zdecydowanie...
~Magda
-

dodano: 24 lutego 2015

Obsessive Studio wątek zamknięty Swietny Salon zwłaszcza polecam Edyte która sprosta każdemu zadaniu dzięki...
~Piotr
-

dodano: 10 lutego 2015

Polecam Edytkę ! wątek zamknięty Gorąco polecam Panią Edytę. Kreatywna, delikatna i wie co robi. Po każdej...
~Stały Klient
-

dodano: 10 lutego 2015

Polecam wątek zamknięty Pani Marzena fachowo doradziła jaka fryzura będzie pasować, dała także...
~ba
-

dodano: 30 stycznia 2015

Polecam Panią Marzenę! wątek zamknięty Fryzjerka z powołania, każdemu dobierze doskonałą fryzurę ;)
~Kasia
-

dodano: 28 stycznia 2015

Niesamowita Pani Marzena! POLECAM! wątek zamknięty Chodziłam do przeróżnych salonów fryzjerskich i nigdy nie byłam tak...
~Agata
-

dodano: 9 stycznia 2015

Rewelacja /Pani Marzena wątek zamknięty Zanim wybrałam się do tego salonu przejrzalam wszystkie oferty w katalogu na...
~Karina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 grudnia 2014

Profesjonalizm i jakość na 100% wątek zamknięty Od roku jestem wierną klientką Obsessive Studio. Jak zawsze jestem zadowolona...
~Dominika
-

dodano: 10 grudnia 2014

Młodość górą :) wątek zamknięty Pani Edyta to nadzieja trójmiejskiego fryzjerstwa - ma pomysł na Ciebie i...
~Aga
-

dodano: 5 grudnia 2014

Polecam z całego serca! wątek zamknięty Jakiś czas temu kompletnie nie wiedziałam jak sobie poradzić z moimi...
~pAnna O.
-

dodano: 3 grudnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt: