Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetna szkoła! wątek zamknięty Wszystko jest świetne od uczniów do nauczycieli. To co piszą na temat tej...
~Jakub Kościelny
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 lutego 2019

Tragedia wątek zamknięty Nie polecam tej szkoły nauczyciele są nieuprzejmi. Uczniowe proszą o pomoc...
~Hh
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 października 2018

Nie polecam wątek zamknięty Szkoła jest fatalna, szczególnie nauczyciele, lecz uczniowie są wspaniali....
~Anonimem
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 października 2018

20 lat słabej szkoły na orunii wątek zamknięty Nie polecam nikomu tej szkoły. Toalety śmierdzą, ludzie śmierdzą, jedzenie...
~Kaj
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 maja 2017

Potrzebne zmiany myslenia i wyposażenia wątek zamknięty Nie podoba mi się klimat w tej szkole. Moloch! W życiu dziecka bym tam nie...
~Uczeń/pracownik
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 lutego 2018

rąbać to szkole wątek zamknięty g*wno prawda że ta szkoła jest jakaś dobra lub coś 6 lat temu doszło do...
~Uczennica
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 maja 2017

Zadowolona absolwentka z przed trzech lat. wątek zamknięty Jedynkę skończyłam 3 lata temu (jestem po maturze i wybieram się na studia)....
~absolwentka01
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 lipca 2017

DNO wątek zamknięty Jako uczennica uczęszczałam przez trzy lata do tego Gimnazjum i szczerze...
~Anonim
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 października 2014

Nie polecam wątek zamknięty Witam. Jestem absolwentem gimnazjum nr 7 w Gdańsku. Pierwszy rok w tym...
~Branix
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 lipca 2017

Nie polecam wątek zamknięty Gimnazjum słabe pod względem poziomu nauczania i współpracy z uczniem....
~Wiki
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 czerwca 2017

Opinia byłej uczennicy. wątek zamknięty Uczęszczałam do Gimnazjum numer 3 w latach 2005-2008. Niestety, dobrej opinii...
~PinkiePie
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 września 2015

Zależy od osoby wątek zamknięty Aktualnie uczę się w tym gimnazjum, chodzę do drugiej klasy. Zacznijmy od...
~Uczennica
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 czerwca 2017

WSTYD wątek zamknięty Co to za szkoła w ktorej jest tyle przemocy od tylu lat... Niby ochrone macie...
~Ala
4

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 13 maja 2017

Moja kochana szkoła wątek zamknięty Mam ogromny szacunek i wyrazy uznania do Gimnazjum nr 8 w Gdańsku na ulicy...
~Alicja Maćko
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 czerwca 2017

Najgorsza szkoła wątek zamknięty Jeśli wybierasz się do tej szkoły to stanowczo ci odradzam (chyba, że chcesz...
~uczeń
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 kwietnia 2017

Komunistyczna placówka wątek zamknięty Uczęszczam do gimnazjum numer osiem przez trzy lata. Na szczęście to ostatnie...
~Trzecioklasistka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 czerwca 2017

Polecam z całego serca wątek zamknięty Ukończyłam tą szkołę ponad rok temu. Dzisiaj porównując się z moimi kolegami...
~KG
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 maja 2017

Niesprawiedliwość i reżim dyrektorki wątek zamknięty Kiedy pierwszy raz zobaczyłem dyrektorkę sprawiała wspaniale wrażenie. Potem...
~Szajbus
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 lipca 2016

Masakea wątek zamknięty Najgorsza szkoła do jakiej chodziłem ! Nauczyciele myślą że szkoła to państwo...
~Absolwent
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 22 maja 2017

Moja Opinia wątek zamknięty Ja chodziłem do tej szkoły 10 lat (od zerówki przez 6 klasę podstawówki po 3...
~kuba
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 maja 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1554

999

wątków