Widok

m&m nieruchomości

Banino Temat dostępny też na forum:
Witam.
Czy mógłby mi ktoś przybliżyć temat "blizniaków" budowanych na ul.Tuchomskiej, Koralowej i na Jasia i Małgosi? Chodzi mi o domy projektu "trivento".Inwestorem jest podobno firma Sad-oil. Jaka jest jakość tych budynków?Może jest ktoś,kto kupił dom od tego biura nieruchomości?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Co do bliźniaków to niestety się nie orientuję, ale polecam samo biuro nieruchomości. Sama jestem obecnie w trakcie zakupu za ich pośrednictwem domu i gorąco polecam. Sa naprawdę solidni, słowni, mają ogromną wiedzę i przede wszystkim nei spotkałąm sie w ich przypadku z żadnym "nagabywaniem" na zakup, jakie spotkało mnie w przypadku innych agencji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10
Dziękuję bardzo za cenne informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Na jasia i małgosi deweloper idzie na ilość-minimalne odległości od sąsiadów, małe ogródki. Dojazd masakra
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Przecież to jest proste jak 10 metrów sznurka w kieszeni. Każdy deweloper nie buduje, żeby zrobić przyszłemu nabywcy dobrze tylko po to, żeby jak najwięcej zarobić. Bez wyjątków. Chcesz dobrze zbuduj sam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Biuro nieruchomosci takie sobie, profesjonalizm na srednim poziomie naprawde mogloby byc lepiej. Deweloper super, swietny kontakt, solidny i słowny. Domy bardzo ladne, naprawde wykonanie na wysokim poziomie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Materialy dobre ale duzo szkolnych bledowwykonawczych, od braku ocieplenia w dachu po za waskie otwory na drzwi i zle zrobione wylewki. Ale kontakt dobry i poprawiaja sumiennie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na ta chwile kilka wizyt na placu budowy i pełen syf oraz pękające elewacje budynku, porysowane parapety zew. Elewacja porysowana i niedomalowana ...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam nikomu- wszystko ładnie pięknie, dopóki nie podopina się spraw papierkowych- wtedy skaczą jak się im zagra, chociaż i tak bez większego pośpiechu. Do poprawek balkony- za wysoko zrobiona wylewka i zła izolacja, źle położona kostka przed domem( pracownicy mają fantazję), ponadto częste uszkodzenia szamba, ogólny syf na placu budowy( gruz, puszki, butelki, styropian, śmieci na posesji), ogrodzenie pożal się Boże i do tego bez czapek na słupkach i siatka nie usztywniona drutem, brak zaślepek w oknach, brama garażowa nie do użytku, przebarwienia na elewacji, wilgoć w domu, źle ocieplony strych, okna i drzwi pozostawiające wiele do życzenia. Kiedy już przyjdzie do poprawek robotnicy rujnują wszystko dookoła. Naprawdę panie Sadecki gratuluję załogi. Żeby jeszcze tak telefony ktoś raczył odbierać. Omijają nas szerokim łukiem, a żeby podłączyć gaz trzeba było czekać na nich prawie rok. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
można wiedzieć do jakiej konkretnie budowy są te uwagi???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam serdecznie

Mogę potwierdzić jak wyżej. Bardzo dużo błędów wykonawczych. Miałem dokładnie to samo co powyżej. A jeśli chodzi o izolacja dachu i poddasza oraz okna to była u nas masakra !
Jeśli już ktoś chce naprawdę kupić od nich nieruchomość, polecam inspektora oraz termowizję. I uzbroić się w 2 miesiące rozbierania dachu i wykówanie okien. Odaru powiem, że części błędów już nie można poprawić :(
Radziłbym dołożyć i kupić od dużej firmy, która ma lepszą kontrolę jakości.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jedyne czego do tej pory dowiedziałem się z for o developerach to to, że każdy to złodziej i partacz do tego nie naprawia usterek. O dużych i małych piszą to samo, chcesz idealnie to wybuduj sam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ktoś ma dobre opinie o tej firmie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kupiłem, poprawiaja nasze uwagi, jest ok
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
kupiliśmy, już mieszkamy, były poprawki, były naciski, ale ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z domku. Oglądaliśmy też SN, ale Sad Oil wydał nam się o wiele lepszy, jeśli chodzi i o standard wykonania i dojazd
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a na co zwrócić uwagę- chodzi o poprawki?
na wszystko
A jakie wystepuja wady do poprawg?
Ile udalo sie zjech z ceny wyjsciowej? Czy w cenie jest wszystko czy trzeba cos domowic??
też jestem ciekawy czy można coś utargować z ceny wyjściowej

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

do góry