Widok
m&m nieruchomości
Witam.
Czy mógłby mi ktoś przybliżyć temat "blizniaków" budowanych na ul.Tuchomskiej, Koralowej i na Jasia i Małgosi? Chodzi mi o domy projektu "trivento".Inwestorem jest podobno firma Sad-oil. Jaka jest jakość tych budynków?Może jest ktoś,kto kupił dom od tego biura nieruchomości?
Czy mógłby mi ktoś przybliżyć temat "blizniaków" budowanych na ul.Tuchomskiej, Koralowej i na Jasia i Małgosi? Chodzi mi o domy projektu "trivento".Inwestorem jest podobno firma Sad-oil. Jaka jest jakość tych budynków?Może jest ktoś,kto kupił dom od tego biura nieruchomości?
Co do bliźniaków to niestety się nie orientuję, ale polecam samo biuro nieruchomości. Sama jestem obecnie w trakcie zakupu za ich pośrednictwem domu i gorąco polecam. Sa naprawdę solidni, słowni, mają ogromną wiedzę i przede wszystkim nei spotkałąm sie w ich przypadku z żadnym "nagabywaniem" na zakup, jakie spotkało mnie w przypadku innych agencji
Nie polecam nikomu- wszystko ładnie pięknie, dopóki nie podopina się spraw papierkowych- wtedy skaczą jak się im zagra, chociaż i tak bez większego pośpiechu. Do poprawek balkony- za wysoko zrobiona wylewka i zła izolacja, źle położona kostka przed domem( pracownicy mają fantazję), ponadto częste uszkodzenia szamba, ogólny syf na placu budowy( gruz, puszki, butelki, styropian, śmieci na posesji), ogrodzenie pożal się Boże i do tego bez czapek na słupkach i siatka nie usztywniona drutem, brak zaślepek w oknach, brama garażowa nie do użytku, przebarwienia na elewacji, wilgoć w domu, źle ocieplony strych, okna i drzwi pozostawiające wiele do życzenia. Kiedy już przyjdzie do poprawek robotnicy rujnują wszystko dookoła. Naprawdę panie Sadecki gratuluję załogi. Żeby jeszcze tak telefony ktoś raczył odbierać. Omijają nas szerokim łukiem, a żeby podłączyć gaz trzeba było czekać na nich prawie rok. Pozdrawiam.
Witam serdecznie
Mogę potwierdzić jak wyżej. Bardzo dużo błędów wykonawczych. Miałem dokładnie to samo co powyżej. A jeśli chodzi o izolacja dachu i poddasza oraz okna to była u nas masakra !
Jeśli już ktoś chce naprawdę kupić od nich nieruchomość, polecam inspektora oraz termowizję. I uzbroić się w 2 miesiące rozbierania dachu i wykówanie okien. Odaru powiem, że części błędów już nie można poprawić :(
Radziłbym dołożyć i kupić od dużej firmy, która ma lepszą kontrolę jakości.
Mogę potwierdzić jak wyżej. Bardzo dużo błędów wykonawczych. Miałem dokładnie to samo co powyżej. A jeśli chodzi o izolacja dachu i poddasza oraz okna to była u nas masakra !
Jeśli już ktoś chce naprawdę kupić od nich nieruchomość, polecam inspektora oraz termowizję. I uzbroić się w 2 miesiące rozbierania dachu i wykówanie okien. Odaru powiem, że części błędów już nie można poprawić :(
Radziłbym dołożyć i kupić od dużej firmy, która ma lepszą kontrolę jakości.