Widok

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Wygląda na to, że lato spędzę nie na plaży, a w Akademosie :D od listopada mieszkam w Gdyni z czego od ponad pięciu miesięcy chodzę do Akademosa. Słyszałem że ma być wakacyjna promocja, ale czegoś takiego się nie spodziewałem :D lipiec, sierpień i wrzesień za 205 zł i do tego roczna karta członkowska za free, dzięki czemu przez rok mam ulgowe karnety! Co do samego klubu to jest bardzo dobry. Dużo sprzętu na siłowni i kardio, a sauny marzenie. Instruktorzy przyjemni, a przede wszystkim mają wiedzę. Super!
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

wyposażenie: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Akademos = kontuzja

Człowieku , nie ma się co tak podniecać wakacyjną promocją bo każd fitness klub taką robi aby zachęcić klientów. Pisząc 'bardzo dobry' klub masz na myśli te popękane i rozlatujące się bieżnie na ktorych strach ćwiczyc, czy może ten rozpadający siię sprzęt na siłowni,- od wczoraj nikt nie naprawił 3 pęknętych linek, wszystko ledwo chodzi... brak typowo kobiecych maszyn które od 2 lat były nam obiecane..., cieknący sufit jak pada deszcz i zagrzybiała ściana w tylnej części siłowni bleee. Ten klub moźe był dobry 5 lat temu ale na te czasy i konkurencje daje mu ocene przeciętnego. ( rowery do cyclingu-stan opłakany, jestem ciekawa kiedy znowu wydarzy sie jakiś wypadek, wypadajace pedały podczas jazdy , siodełka jak z rynsztoku... ) Dużo by tu pisać...Jedyny plus dla Pań sprzątających , uśmiechniętych recepcjonistek u fachowych instruktorów .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry