Widok
...
Czytam te komentarze i czytam. Ludzie, przestańcie narzekać że 10 zł to dużo. Jeżeli cena wam nie odpowiada, jedźcie do głównego na plac zebrań ludowych i zapłaćcie połowę mniej za krzywo rozlane, zapchane i jakościowo 3 razy gorsze lodowisko ;], albo na Gdynie MDK, gdzie jest dziura na dziurze, a porządkowy to jeden wielki debil i ściąga połowę łyżwiarzy bo mu sie coś nie podoba...
Widziałem tez komentarz, ktoś napisał że za szybko jeżdżą na hali. My napewno nie zrobimy Ci krzywdy szybką jazdą, prędzej ktoś Cie uszkodzi kto wleci na Ciebie na pełnej pace kto nie potrafi nawet dobrze hamować, a co dopiero skręcać. Może i na Olivii są wariaty i napewno nie znikną, ale my potrafimy jeździć i znane nam są konsekwencje wypadków na hali, pani kierownik nie raz nam uwagę zwracała :), ale porządkowi i tak nas lubią, bo jesteśmy im dobrze znani.
Tafla - najlepsza w trójmieście, obecnie lepszego obiektu nie ma w okolicy pod wzgl. jakości lodu.
Miła atmosfera, tam naprawdę można znaleźć sympatyczne znajomości ;). Możliwość kupna ciepłej kawy/herbaty/czekolady oraz jakiejś przekąski.
Pozdro dla stałej ekipy :D Rabi!
Widziałem tez komentarz, ktoś napisał że za szybko jeżdżą na hali. My napewno nie zrobimy Ci krzywdy szybką jazdą, prędzej ktoś Cie uszkodzi kto wleci na Ciebie na pełnej pace kto nie potrafi nawet dobrze hamować, a co dopiero skręcać. Może i na Olivii są wariaty i napewno nie znikną, ale my potrafimy jeździć i znane nam są konsekwencje wypadków na hali, pani kierownik nie raz nam uwagę zwracała :), ale porządkowi i tak nas lubią, bo jesteśmy im dobrze znani.
Tafla - najlepsza w trójmieście, obecnie lepszego obiektu nie ma w okolicy pod wzgl. jakości lodu.
Miła atmosfera, tam naprawdę można znaleźć sympatyczne znajomości ;). Możliwość kupna ciepłej kawy/herbaty/czekolady oraz jakiejś przekąski.
Pozdro dla stałej ekipy :D Rabi!
Moja ocena
Lodowisko w Hali Olivia
kategoria: Lodowiska
obsługa: 5
wyposażenie: 6
klimat: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.4
* maksymalna ocena 6
Pozdrawiam.Ja Również korzystam w niedziele i to z prawie cała rodzinką,w tym 6 letnią córką.Jeżdzimy na dużej tafli,są "pędzi wiatry i turbołyżwiarze" ale widzimy ich dobrą jazde i wiemy.ze nie wpadają. I wiemy ,ze porządkowi pilnują. Wiec spoko. A cha córeczka czasami ma problem z mini jak ja mijaja za szybko,to troche dekoncentuje. Pewnie za kilka lat sama bedzie tak jeżdziła.
Tafla super,kultura ludzi,porządkowi zawsze pomogą poprzez instruktarz wstac i mimo dwóch lodowisk blisko domu wybieram Olivie. Stałe miejsce od lat hoho.
Cena nie zmienna od 3 lat,wiec kto narzeka ten sknera.
a i WESOŁYCH ŚWIĄT i dozobaczenia na lodzie w 2-gi dzień świąt
Tafla super,kultura ludzi,porządkowi zawsze pomogą poprzez instruktarz wstac i mimo dwóch lodowisk blisko domu wybieram Olivie. Stałe miejsce od lat hoho.
Cena nie zmienna od 3 lat,wiec kto narzeka ten sknera.
a i WESOŁYCH ŚWIĄT i dozobaczenia na lodzie w 2-gi dzień świąt
Z własnego doświadczenia polecam sklep Rebel Sport koło Akademii Medycznej - dlaczego? Na górze na hali w Iglo Sport jest niefachowa obsługa (pomimo posiadania przez nich maszyny) - Panowie Obłońscy często lecą sobie w kulki i jakość ostrzenia jest niezadowalająca . Na dolnej maszynie - czyli ręcznej - trzeba zapłacić 7zł.. No ja wole dopłacić te 3 zł i zapłacić 10 w Reblu gdzie mi maszyna naostrzy z maksymalną dokładnością . Poza tym obsługa w Reblu jest na najwyższym poziomie - Pan Rozenberg zawsze doradzi i służy pomocną dłonią, przez co może sobie liczyć na respekt u zawodników PLH, w przeciwieństwie do iglo.. :)