Widok

....

w ostatnim czasie skorzystałam z zabiegu wybielania zebów na kupon groupona (efekt marny). niedoszła Pani stomatolog tuż przed zabiegiem poinformowałamnie, iż mam dużo kamienia na zębach!cena z kosmosu, ale jak to określiła"cena zalezna będzie ile się napracuje". tylko dlaczego ustaliła ja na początku, a sam skaling trwał góra 3 minuty?wiem ile napracowała się moja dentystka kiedy miałam rzeczywiście dużo kamienia!, a poza tym cena nie była tak wygórowana. ale co się dziwić, skoro musieli opuścić na wybielaniu, to czemu klienta nie skasowac na czym innym i 135zł za parę minut pracy jak znalazł. . nie polecam!
innym , którzy też maja kupony, radzę zrobić skaling gdzie indziej, a napewno zapłacicie mniej.

wypowiedź zmoderowana ( 2012-03-28 12:38:21)

Moja ocena
obsługa: 3

jakość usług: 1

wyposażenie: 4

czas oczekiwania: 5

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

2.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

W naszej Klinice posiadamy sprzęt najwyższej klasy oraz wykwalifikowany personel. Oczyszczanie zębów odbywa się zatem sprawniej, szybciej i bezboleśnie. Ponad to zabieg u Pani trwał ZDECYDOWANIE DŁUŻEJ niż 3 minuty.
Oferta Groupon opiewała tylko na wybielanie zębów. Wykonany zabieg oczyszczania nie musiał odbyć się w naszym gabinecie. Był wykonany za Pani zgodą. Pani opinia jest dla nas bardzo krzywdząca.
Możemy poszczycić się tym, iż duży procent klientów z wykupionym kuponem zostało naszymi stałymi pacjentami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dziwne.
Ja korzystam z usługi skalingu w dentalspa i nigdy nie wyszłąm zawiedziona.Pani Magda i Pani Agnieszka sa wykwalifikowanymi higienistkami ,który ten zabieg wykonują.Nigdy nie robi tego lekarz,od tego są higienistki.Zawsze pokazują mi efekt w kamerze i nigdy nie trwa to 3min(zazwyczaj 40min).Po 2 tygodniach zawsze stawiam się na kontrolę i ewentualne doczyszczenie,jeśli znowu mi się coś uzbiera.Tylko raz za doczyszczanie zapłaciłam,tak mam zazwyczaj w cenie pierwszego,i nawet to nie trwa parę minut!
Szczerze polecam!
No jak komuś za drogo ,to po co się zgadza.Co?Do fotela przywiązały???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry