Widok
...
Ten sklep jest całkowicie paskudny- bałagan, brud. Jest całkowitym zaprzeczeniem idei robienia zakupów- będących mimo wszystko przyjemnością. Nawet próba przerzucenia się na sklep internetowy okazała się porażką- jego wygląd odzwierciedla to co jest u nich w sklepie.
Niestety, ale chyba nie doczekam się zmian wizerunku tego sklepu, który jak dla mnie już dawno powinien zostać wygryziony przez konkurencję.
Niestety, ale chyba nie doczekam się zmian wizerunku tego sklepu, który jak dla mnie już dawno powinien zostać wygryziony przez konkurencję.
Moja ocena
Akpol Baby
kategoria: Odzież dziecięca
obsługa: 3
oferta: 4
jakość asortymentu: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6
Zgadzam się z pierwszą opinią. Ten sklep to śmietnik - zarabiają na ludziach a nie potrafią zainwestować w poprawę wyglądu sklepu, tak żeby był bardziej przyjemny i przyjazny konsumentowi. Jakoś Mama i Ja czy Świat Dziecka nie mają z tym problemu. Skończyły się czasy, gdzie dostęp do towaru tego typu jest ograniczony- teraz sklepy muszą walczyć o klienta- nie tylko dobrymi cenami (które na niektórych artykułach w Akpolu nie są aż tak dobre), ale i innymi usługami i udogodnieniami.