Widok

..

doktor STOMATOLOGI LECZYŁA MNIE I MOJĄ RODZINE PRZEZ JAKIEŚ 2 MIESIĄCE WZIEŁA DUŻE PIENINIĄDZE ZA LECZENIE PO JAKIŚ 3 MIESIĄCACH JAK SIĘ OKAZAŁA ŻE COŚ SIĘ DZIEJE Z MOIM LECZONYM ZĘBIE NIE TAK I PRÓBOWAŁAM SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z NIĄ NIE DAŁO RADY GABINET ZAMKNIĘTY TELEFONÓW NIE ODBIERA NAWET JAK SIĘ OKAZAŁO NA MIEJSCU GDZIE MIAŁA GABINET
Moja ocena
Domi-Dent kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 1

jakość usług: 1

wyposażenie: -

czas oczekiwania: 1

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szanowna konkurencjo serdecznie pozdrawiamy;))) kontakt telefoniczny mimo zmiany lokalizacji jest niezmiennie osiagalny 24h na dobę,więc niekoniecznie dobry argument do komentarza...mimo nieprzychylnosci dalej zamierzamy grać fair play;))) z wyrazami szacunku Domi-dent
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
4.04.2011 gabinet był juZ w trakcie przenosin =nieczynny,więc Szanowny Pacjencie nie do końca piszesz prawdę ...pozdrawiamy konkurencje serdecznie ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Doktor Stomatologi tak się składa, leczy zęby moje i wieeelu moich znajomych i nie znam nikogo kto miałby jakiekolwiek problemy czy to z zębami czy kontaktem z Panią Dominiką. Jest to osoba nadzwyczaj profesjonalna i zna się na swoim fachu jak mało kto! Takich ludzi ze świecą szukać. Dlatego" Niezadowolona" mniej odwagę i skonfrontuj sprawę z Panią Dominiką, a nie jak każdy CYKOR na forum!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
POSZUKUJĘ kontaktu do Pani Dominiki. Jestem jej pacjentką ale chodziłam jeszcze na ul. Hubala a to było prawie 2 lata temu. Niestety nie wiem gdzie obecnie znajduje się jej gabinet. Wielka prośba o jakikolwiek kontakt. Pozdrawiam Kasia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry