Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
.. wątek zamknięty doktor STOMATOLOGI LECZYŁA MNIE I MOJĄ RODZINE PRZEZ JAKIEŚ 2 MIESIĄCE...
~NIEZADOWOLONA
4

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 listopada 2011

Rewelacja wątek zamknięty Polecam wizyty w tym gabinecie obsługa rewelacja bardzo profesjonalne...
~Agata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 grudnia 2011

Nic dodać nic ująć! wątek zamknięty Jak zwykle fenomenalnie! Ta kobieta czyni cuda:)
~Agnieszka
-

Gorąco polecam wątek zamknięty Profesjonalna obsługa, wielka wiedza oraz bardzo duże doświadczenie. Zachęcam...
~Tomek G
-

pacjentka - opinia wątek zamknięty Leczę się u Pani Doktor Dominiki od lat! Poprawiła mi wszystkie ząbki po złym...
~pacjentka
-

Zdecydowanie polecam ! wątek zamknięty Byłem jednym z pierwszych pacjentów i nadal jestem.Pełen...
~Marcin
-

dodano: 19 grudnia 2011

cudowne podejście do dzieci wątek zamknięty U dr Dominiki leczy zęby cała moja rodzina.Wszyscy są zadowoleni z...
~Dorota
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 marca 2011

REWELACJA wątek zamknięty Pani Dominika to świetna babeczka, fachowiec pełną gębą! Pani asystentka...
~Dorota
-

dodano: 8 marca 2011

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Zbliżał się okres kontroli moich zębów a mój obecny stomatolog nie odbierał...
~Ewelina
-

dodano: 4 lutego 2011

DOMI- DENT NAJLEPSZEE!! wątek zamknięty w 100% polecam p. Dominikę, to profesjonalistka z zapałem do pracy. gdy...
~Kasia
-

dodano: 3 stycznia 2011

ja - opinia wątek zamknięty Wspaniała i rzeczowa opieka w niesamowitym gabinecie pod profesjonalną...
~ja
-

dodano: 30 listopada 2010

Profesjonalne leczenie i super podejście do Pacjenta-strzal w 10!!!! wątek zamknięty Przyjazna atmosfera w poczekalni (uśmiechnięta pani, telefoniczne...
~anna
-

dodano: 2 sierpnia 2010

Profesjonalnie i nowoczesnie wątek zamknięty Leczenie na najwyższym poziomie, nowoczesny sprzęt, miła atmosfera, pełna...
~ewa
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 maja 2010

Domi Dent wątek zamknięty Pani Dominika to prawdziwy fachowiec. Jako osoba omijąca dentyste szerokim...
~Mateo
-

dodano: 4 marca 2010

Gorąco polecam wątek zamknięty Pani Dominika jest świetnym fachowcem. Gabinet jest bardzo dobrze wyposażony...
~Paweł
-

dodano: 19 lutego 2010

Domi-Med na 6+ wątek zamknięty Pani lekarz dent. Dominika odratowała moje uzębienie po wpadce tak zwanego...
~Martyna
-

dodano: 13 lutego 2010

Bardzo dobry gabinet wątek zamknięty Pani dr Dominika to świetny fachowiec – nie tyko dba o nasz aktualny...
~bartek
-

dodano: 20 stycznia 2010

Godny polecenia wątek zamknięty Leczenie w gabinecie Domi-Dent zawsze odbywa się w sposób rzetelny i...
~Krystyna
-

dodano: 13 stycznia 2010

Gorąco polecam wątek zamknięty Gorąco polecam.Miły personel,pełen profesjonalizm,przystępna cena
~Karolina-Norwegia
-

dodano: 9 stycznia 2010

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Do "Domi-Dent" chodzi prawie cala moja rodzina i każdy jest zadowolony....
~Aga
-

dodano: 28 grudnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
24

20

wątków

do góry