Widok

:)

Moi drodzy !
Skoro tak narzekacie na ten sklep to po co tam kupujecie ?
Wiadomo że jak się kupuje byty za 50 czy 70 zł to one nie będą trzymać się wieki ! Logiczne jest to że to sa buty na jeden sezon. Tak jak pisała jedna kobieta że zdarły jej się fleki po 1,5h to najwyraźniej musiała tak chodzić bo to jest nie możliwością :) . Co do butów to zawsze tam kupuje szpilki każdego rodzaju i nie narzekam :) . A pretensje możecie mieć tylko i wyłącznie do siebie że chcecie oszczędzać na obuwiu.
Moja ocena
Step by Step kategoria: Obuwie
obsługa: 5

oferta: 5

jakość asortymentu: 5

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdyby obuwie wytrzymało sezon to byłoby super, ale niestety wytrzymuje zaledwie kilka założeń i po butach!!!! A jak wygląda naprawa takiego obuwia to szkoda gadać. Potrzeba dużo czasu, siły i kasy na dojazdy!!!! Porażka!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
z tego co mi wiadomo to nie masz obowiazku kupywania tam butów, wiec to była Twoja decyzja. Jezeli tak batdzo zalezy Ci na jakosci buta to zapraszam np. do Ryłko gdzie jedna para butów kosztuje ok 300 zl i gwarantuje, ze na pewno sie nie rozpadnie. Popieram opinię w/w : nie spodziewajcie sie cudów po butach za 50 zl i nauczcie sie chodzic w szpiklach to wszysytko bedzie ok ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak sama Twoja nazwa wskazuje to chyba nie jesteś zbyt inteligentna. Myślisz, że jak ktoś narzeka na te buty to kupił tam jeszcze raz? Otóż "Gwiazdeczko" nie. Więc żebyś zrozumiała to jakoś, to Ci krok po kroku przedstawię jak taka sytuacja wygląda, gdyż sama tak miałam. Idę po raz pierwszy do tego sklepu, gdyż na wystawie są dosyc fajne buty i ceny mają też atrakcyjne. Następnie wybieram buty jakie mi odpowiadają i je kupuję. Wracam do domu i na drugi dzień, kiedy wychodzę zakładam swoje nowo nabyte obuwie. Po wyjściu z domu, zamknięciu drzwi i zrobieniu paru kroków słyszę, że dziwnie stukają buty (każdy inaczej) patrzę a tu nie ma fleka. Wtedy wracam do sklepu nie po to, aby kupic następną parę butów, lecz po to aby zwrócic, właściwie jeszcze nie używane buty, do reklamacji. I chciałabym zauważyc jak napisałaś: A pretensje możecie mieć tylko i wyłącznie do siebie że CHCECIE OSZCZĘDZAC NA OBUWIU. A tuż przed tym napisałaś: Co do butów to zawsze tam kupuje szpilki każdego rodzaju i nie narzekam . Czyli TY RÓWNIEŻ CHCESZ OSZCZĘDZAC NA OBUWIU wiec tego nikomu nie zarzucaj. Buty za 50 zł owszem nie są na całą wiecznośc ale też nie na moment (zresztą jak każde). To, że one są tanie to wcale nie oznacza, że ludzie którzy je produkują mają odwalac robote. Wiadomo, że sklep traci przez to klientów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry