Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
ogromny błąd ! wątek zamknięty Otóż zakupiłam w sklepie obuwniczym sieciowym STEP BY STEP szpillki. Było to...
~Natalia
15

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 maja 2011

totalna porarzka nokałt wątek zamknięty chińskie buty zero reklamacji dwa dni na nogach i do szewca niepolecam...
~OLA GDYNIA
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 marca 2013

Polecam... wątek zamknięty Ja osobiescie jestem bardzo zadowolona z zakupow w tym sklepie... co prawda...
~Pati
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 marca 2012

szkoda słów wątek zamknięty produkty dobre obsługa nie miła wręcz wredna !!!!
~kola
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 lutego 2013

Buty rozwalone po 1 użyciu :O wątek zamknięty Kupiłam buty za 89,99zł. Podobno przecenione ze 110 zł ;) Wygodne mimo, że...
~Stefania
1

dodano: 5 stycznia 2012

NIE POLECAM wątek zamknięty Buty niestety po tygodniu się rozpadły. Rozpatrzenie reklamacji- masakra....
~Kicia
-

dodano: 14 grudnia 2012

:) wątek zamknięty Moi drodzy ! Skoro tak narzekacie na ten sklep to po co tam kupujecie ?...
~GWIAZDECZKA . ;*
3

dodano: 29 grudnia 2011

Malwina - opinia wątek zamknięty ja kupuje od 2 i pol roku w tym sklepie obuwie. i nie narzekam. wszystkie...
~Malwina
1

dodano: 29 listopada 2011

niemiłe rozczarownie wątek zamknięty Nie polecam zakupów w tym sklepie. Bardzo się rozczarowałam. Obsługa jest...
~rozczarowana
6

dodano: 19 marca 2011

żenada z porażką! wątek zamknięty BUTY-BALERINY PO 6 RAZIE UBRANIA ROZPADŁY SIE !!!!IDAC DO PRACY ZROBIŁO MI...
~ŚLINIAK
-

dodano: 13 lipca 2012

agnes - opinia wątek zamknięty Wszystkie buty, które tam kupiłam rozpadły się po 2 miesiącach, nawet ich nie...
~agnes
3

dodano: 22 kwietnia 2011

porażka wątek zamknięty Jak większość sklepów z tanimi butami ten także sprzedaje szajs obsługa też...
~klientka
-

dodano: 22 maja 2012

ada - opinia wątek zamknięty Już wcześniej pisałam, że buty są nawet nie jednorazowe- PORAŻKA!!! Oddawałam...
~ada
1

dodano: 12 lutego 2012

Problem z uwzględnieniem reklamacji wątek zamknięty Kupiłam w tym sklepie kalosze. Cena 60 zł czyli jak na ten rodzaj obuwia...
~Bogie
2

dodano: 22 sierpnia 2011

kkaska04 - opinia wątek zamknięty Ja kupiłam w październiku zeszłego roku botki na koturnie w tym sklepie....
~kkaska04
-

dodano: 17 marca 2012

ODRADZAM! wątek zamknięty Z całego serca odradzam zakupów w tym sklepie. Fakt, ceny są przystępne, ale...
~Klientka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 8 lutego 2012

Totalna Masakra!! wątek zamknięty Obsługa fatalna! Pani-domniemany kierownik tam-brak kompetencji! Zero...
~xxx
-

dodano: 31 stycznia 2012

Opinia Oli wątek zamknięty W tym sklepie kupiłam najlepsze buty jakie kiedykolwiek miałam takie wysokie...
~Ola
-

dodano: 30 stycznia 2012

Masakra wątek zamknięty Jak masz zamiar kupować gówno a nie buty to nie kupuj wogule, ja myślałam ze...
~Klientka....Niestety
3

dodano: 27 kwietnia 2011

Jednorazówki wątek zamknięty Nie polecam obuwia tej firmy. W tym roku kupilam zamszowe botki - po 1...
~Magda
-

dodano: 19 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry