Widok
niemiłe rozczarownie
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Bardzo się rozczarowałam. Obsługa jest niemiła, a sama wymiana obuwia na inny rozmiar graniczy wręcz z cudem gdyż podawane są jakieś bezpodstawne i bzdurne powody nieuwzględniające wymiany. Z pewnością nie zrobię już więcej zakupów w tym sklepie.
Moja ocena
Step by Step
kategoria: Obuwie
obsługa: 1
oferta: 5
jakość asortymentu: 4
przystępność cen: -
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6
Nie zgadzam sie z Pani zdaniem na temat obsługi, w sklepie step kupuje raz w miesiącu i zawsze jestem dobrze obsłużona. Jak wchodzę do tego sklepu to jest zawsze wypełniony klientami po same brzegi. Często spotykam się w sklepach nie tylko w tym jak się słyszy " ile można czekać na obsługę" DO WSZYSTKICH PAŃ TROCHĘ KULTURY OSOBISTEJ I CIERPLIWOŚCI TO WYSTARCZY !! Jestem ciekawa jakby Pani obsłużyła taki tłum :D:D
Pozdrawiam -Ekspedientki ze Step-a obsługujcie tak dalej, i nie słuchajcie tych głupot :D
Pozdrawiam -Ekspedientki ze Step-a obsługujcie tak dalej, i nie słuchajcie tych głupot :D
pomoc przy reklamacji znajdziesz na http://www.ReklamacjaTowaru.pl
od kilku lat kupuje tam buty i nie narzekam mimo iz mialam pare wpadek raz poszlam z reklamacja fakt czekalam 2 tyg na podjecie dezycju czy zwroca mi pieniadze czy bede mogla je wymienic i poprostu naprawili mi buta;/ dlgo czekalam co mnie wkurzalo ale czego mam sie spodziewac po butach za 30-40zł....jesli ktos potrzebuje na biegu tanich butow to ten sklep jest idealny a jelsli ktos chce je miec wiecznie to niech idzie do ccc ...ogolnie sklep ok i duzy ybor;)