Widok
....
Absolutnie nie polecam tej firmy. ....... na kaucję i początkowo ciekawa cenowo oferta staje się tak samo kosztowna jak z bardziej znanych firm.
Moja ocena
Super Rent
kategoria: Wypożyczalnie samochodów
obsługa: 1
oferta: 1
jakość asortymentu: 3
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.4
* maksymalna ocena 6
Absolutnie sie nie zgadzam!!!
Kaucja jest wymagana w każdej firmie za to w suprrent jest ona średnio o połowe mniejsza jak w innch firmach. Malo tego w każdej innej firmie jest jeszcze coś takiego jak opłata za podstawienie samochodu oraz za odbiór a tu takich ukrytych opłat nie ma!! Jest jedynie opłata za przygotowanie samochodu ale jest ona znowu mniejsza niż u konkurencji. Miło, szybko i konkretnie za bardzo niska cenę !!!
Kaucja jest wymagana w każdej firmie za to w suprrent jest ona średnio o połowe mniejsza jak w innch firmach. Malo tego w każdej innej firmie jest jeszcze coś takiego jak opłata za podstawienie samochodu oraz za odbiór a tu takich ukrytych opłat nie ma!! Jest jedynie opłata za przygotowanie samochodu ale jest ona znowu mniejsza niż u konkurencji. Miło, szybko i konkretnie za bardzo niska cenę !!!
Firma jak kazda inna jesli mowimy o tych z wysokiej polki za najnizsza cene.Auta zadbane, nowe modele i co najistotniejsze uzgodnione wczesniej kwoty i terminy nigdy nie ulegly zmianom a co do depozytu to i tak jest najnizszy na rynku.auta jak wiadomo nie sa tanie w porownaniu do kwot ktore zanie placimy wiec wystarczy zadbac o prawidlowa jazde i uszanowac badz co badz nie nasza wlasnosc a depozyt bez wahania zostanie nam zwrocony i zadowolenie po obu stronach gwarantowane
Super Mega wypożyczalnia ,polecam wszystkim .Wylądowaliśmy przed czasem ,odebraliśmy bagaż a tu niespodzianka- auto już czeka na nas .
Przekazanie auta szybkie ,wesołe i bezproblemowe .Jestem bardzo zadowolony z samochodu ,auto nowe ,czyste, zadbane. Bardzo odpowiada mi też forma pracy tej wypożyczalni zwłaszcza podejscie do klienta,czułem się jak u starego znajomego .Chciałbym napisać jeszcze że zwrot auta to sama przyjemność nigdy nie spotkałem się z takim zaufaniem ,wypożyczałem auta w innych firmach i szkoda pisać co tam sie dział zwłaszcza przy zwrotach .Serdecznie pozdrawiam ,dziękuję za super obsługę i polecam wszystkim BRAWO
Przekazanie auta szybkie ,wesołe i bezproblemowe .Jestem bardzo zadowolony z samochodu ,auto nowe ,czyste, zadbane. Bardzo odpowiada mi też forma pracy tej wypożyczalni zwłaszcza podejscie do klienta,czułem się jak u starego znajomego .Chciałbym napisać jeszcze że zwrot auta to sama przyjemność nigdy nie spotkałem się z takim zaufaniem ,wypożyczałem auta w innych firmach i szkoda pisać co tam sie dział zwłaszcza przy zwrotach .Serdecznie pozdrawiam ,dziękuję za super obsługę i polecam wszystkim BRAWO