Widok

....

Absolutnie nie polecam tej firmy. ....... na kaucję i początkowo ciekawa cenowo oferta staje się tak samo kosztowna jak z bardziej znanych firm.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 1

jakość asortymentu: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Jeszcze Pan przez telefon ciagle mowi ze tylko jego wypozyczalnia ma odpowiednie ubezpieczenie!!!Kiepska promocja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
czy kaucja nie jest zwrotna ?tylko za kaucje mam omijać tą firmę ?w wielu firmach pobierają kaucje,a oni maja korzystne ceny .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam! Firma jest solidna, bardzo dobry kontakt z biurem, Pan, ktory wydawal i przyjmowal saochod bardzo mily. Kaucja zwrocona w 100% ja nie mialam zadnych problemow!
P.S. Jesli ktos jezdzic potrafi to problemow nigdy nie ma;) to do Pana ktoremu kaucji nie zwrocono :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Absolutnie sie nie zgadzam!!!
Kaucja jest wymagana w każdej firmie za to w suprrent jest ona średnio o połowe mniejsza jak w innch firmach. Malo tego w każdej innej firmie jest jeszcze coś takiego jak opłata za podstawienie samochodu oraz za odbiór a tu takich ukrytych opłat nie ma!! Jest jedynie opłata za przygotowanie samochodu ale jest ona znowu mniejsza niż u konkurencji. Miło, szybko i konkretnie za bardzo niska cenę !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Firma jak kazda inna jesli mowimy o tych z wysokiej polki za najnizsza cene.Auta zadbane, nowe modele i co najistotniejsze uzgodnione wczesniej kwoty i terminy nigdy nie ulegly zmianom a co do depozytu to i tak jest najnizszy na rynku.auta jak wiadomo nie sa tanie w porownaniu do kwot ktore zanie placimy wiec wystarczy zadbac o prawidlowa jazde i uszanowac badz co badz nie nasza wlasnosc a depozyt bez wahania zostanie nam zwrocony i zadowolenie po obu stronach gwarantowane
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam sie Omijac .
Mnie chcial wyrolowac tak ze zamiast fokusa za 500zl postawil mi na lotnisko forda ka za 650zl.nigdy wiecej tej firmie nie za ufam i odradzam wszystkim by nie zostali na lotnisku jak ja z tak zwana ;Z REKA W NOCNIKU; Pozdrawiam Slawomir G.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a fokus to nie ford ha ha ,raz w zyciu raz miales auto i wielkie halo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
absolutnie nie zgadzam sie z ta opinia, mieszkam w Anglii i zawsze wypozyczam auto w superrent, zero dodatkowych kosztow i bardzo mila obsluga-bardzo polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
OJ JAKi dziwny przypadek że osoby wypowiadające sie pozytywnie pisza z tego samego komputera,
niestety korzystałem i nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
To może uzasadnij dlaczego nie polecasz?
Mamy mocno rozbudowaną flotę, auta nowe , zadbane i co ważne ubezpieczone na wynajem. Mamy setki zadowolonych i stałych klientów. Dużo pozytywnych opinii, które nie są wystawiane z jednego komputera. A może ty jesteś po prostu z konkurencji?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jestem przed wypozyczeniem i jutro sie okaze;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super Mega wypożyczalnia ,polecam wszystkim .Wylądowaliśmy przed czasem ,odebraliśmy bagaż a tu niespodzianka- auto już czeka na nas .
Przekazanie auta szybkie ,wesołe i bezproblemowe .Jestem bardzo zadowolony z samochodu ,auto nowe ,czyste, zadbane. Bardzo odpowiada mi też forma pracy tej wypożyczalni zwłaszcza podejscie do klienta,czułem się jak u starego znajomego .Chciałbym napisać jeszcze że zwrot auta to sama przyjemność nigdy nie spotkałem się z takim zaufaniem ,wypożyczałem auta w innych firmach i szkoda pisać co tam sie dział zwłaszcza przy zwrotach .Serdecznie pozdrawiam ,dziękuję za super obsługę i polecam wszystkim BRAWO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry