Widok
(..)
Pierwszy raz w życiu ktoś lub coś sprowokowało mnie do wystawienia opinii na temat restauracji, zrobiłem to aby ostrzec wszystkich tych którym przyjdzie do głowy odwiedzić to miejsce. Jeżeli ktoś spodziewa się czegoś świeżego może przestać czytać już w tym miejscu bo nic takiego w tej "restauracji" nie znajdzie. Jedzenie (po za pizzą ) jest odgrzewane, skąd wiemy? wystarczy spytać czy można zmienić coś w danej potrawie, np. dodać pieczarki zamiast ananasa do rissotto . Za namową Pani kelnerki która nie była w stanie polecić nić innego niż pizza, zamówiliśmy dwie małe pizze (wielkości mrożonej pizzy -rigga dostępnej w supermarketach) które w skrócie smakowały jak płyn do mycia naczyń. Uwielbiamy nagradzać restauracje za dobre jedzenie dobrym napiwkiem i zdajemy sobie sprawy ,że nie które potrawy są warte swojej ceny, ale rachunek 79 zł , za dwie super małe, wyjątkowo niesmaczne pizze i dwie szklanki koli to lekka przesada. Jeżeli ktoś nam nie wierzy , proszę idziecie i sprawdźcie co za pomyje serwują Ci ludzie.
Lokalizacja rewelacja! podejście? Naszym zdaniem restauracja nastawiona jest na klientów którzy mają przyjść raz, zapłacić ogromny rachunek i nigdy już nie wrócić.
Lokalizacja rewelacja! podejście? Naszym zdaniem restauracja nastawiona jest na klientów którzy mają przyjść raz, zapłacić ogromny rachunek i nigdy już nie wrócić.
Moja ocena
* maksymalna ocena 6