Witam Kolegów.

Ja co prawda byłem u nich z toyotą i dziwnymi piskami w okolicach pomp paliwa i wody. Zasugerowałem,że może to być pompa wody, więc wymienili pompę dodatkowo pasek rozrządu który był niby wyciągnięty - koszt naprawy 800zł. Oczywiście zgodziłem się - bo najważniejsze, żeby wszystko działało jak trzeba. Oczywiście po naprawie piski dalej występowały - szef warsztatu zasugerował konieczność naprawy pompy paliwa. W kolejnym warsztacie, BM serwis Sopot - wymieniono zaworki w pompie paliwa w ciągu 1 godziny bez wyciągania pompy - samochód naprawiony "za grosze" w porównaniu z Auto-specem. Zeby było jeszcze ciekawiej panowie z Auto-spec dokładnie rok wcześniej robili mi rozrząd łącznie z wymianą pompy wody (za 420 zł), aktualnie szef Ato-spec stwierdził, że ktoś mi musiał wstawić podróbę pompy skoro tak szybko siadła. Gdy powiedziałem, że to oni ją wstawiali rok temu - odparł, że niemożliwe, bo oni swoje zaznaczają. Tak się kończy moja przygoda z Auto-Specem na Wyspiańskiego. Sami oceńcie czy są dobrym, godnym zaufania warsztatem. Ja na pewno z ich usług więcej nie skorzystam.