Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
W pełni usatyskacjonowany wątek zamknięty Przyjechałem z uszkodzeniem w zawieszeniu w Mondeo. Coś strzeliło w czasie...
~Leszek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 grudnia 2013

Niesłowność!!!! wątek zamknięty Umawiam się z fachowcami na diagnostykę na konkretny dzień i godzinę i co?...
~Paweł
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 października 2013

(..) wątek zamknięty Witam Kolegów. Ja co prawda byłem u nich z toyotą i dziwnymi piskami w...
~Pillo
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 listopada 2012

MEGA DRODZY (...) PARTACZE!!!! wątek zamknięty Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług tego pseudo warsztatu....
~Mucha
1

dodano: 6 września 2011

W KOŃCU PORZĄDNY WARSZTAT !!! wątek zamknięty Mój Ford Mondeo miał problem z odpalaniem. W trzech wcześniejszych...
~zadowolony klient
-

dodano: 6 lutego 2012

ZDZIERSTWO!!!!! GORĄCO NIE POLECAM wątek zamknięty Krótko i na temat: oddałem Forda Transita 2000 rok do tego warsztatu ( po...
~Gdańszczanin
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 września 2011

NIEZADOWOLONY KLIENT wątek zamknięty powiem krótko byłem z polecenia rozmawiali ze mną że hoho naprawiałem turbine...
~Piotr
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 listopada 2009

Omijać oszustów i drogich części wątek zamknięty Omijać ludzie jak najdalej ten warsztat.Mialem probblem z hamulcem ręcznym...
~raffikk
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2010

NIE POLECAM WARSZTATU !!!! wątek zamknięty Drogi czytelniku opinii. Chciałem Cię poinformować o nie rzetelności i...
~GC
1

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 października 2008

Najlepszy serwis wątek zamknięty Wymiana szczotek w rozruszniku, klocków hamulcowych,wymiana linki, naprawa...
~Zadowolona klientka
-

dodano: 24 maja 2009

NACIĄGACZE i OSZUŚCI!!!! wątek zamknięty Jestem wstrząśnięta , właśnie odebrałam stamtąd samochód -CUDEM. Miałam do...
~Oszukana
-

dodano: 12 maja 2009

Nie polecam wątek zamknięty 1. Serwis ABS, wymiana części, paragon na 2 komplety. Po miesiącu problem...
~p
-

dodano: 9 stycznia 2009

Nie polecam !!!! wątek zamknięty Z wielu warsztatów specjalizujacych się w Fordzie wybralismy ten polecany...
~Nie zadowolony Klient
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 21 grudnia 2008

Ja równierz nie polecam tego warsztatu wątek zamknięty Mam Forda Mondeo z 2006 roku. Pojechałem do tego warsztatu aby naprawić...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 16 grudnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

14

wątków

do góry