Widok
NIE POLECAM WARSZTATU !!!!
Drogi czytelniku opinii. Chciałem Cię poinformować o nie rzetelności i olewaniu klienta. W dniu 10 października zostawiłem Focusa I do wymiany alternatora i po tygodniu wracam w sprawie kontrolki czerwonego akumulatora na desce rozdzielczej, diagnoza stary akumulator – zmieniam na nowiutki za 400 zł. Żonka jeździ 2 dni kontrolka wraca jak bumerang i świeci ja światełko na choince. jadę do serwisu i dowiaduje sie że regenerowany alternator jest do wymiany i tu zdziwienie właściciel pan Daniel informuje mnie mnie że nie zmieni mi alternatora na nowy (choć jest zespusty nie ładuje-prąd około 11,2 A- za mało) ponieważ to problem Pana Kazika sprzedawcy regenerowanych alternatorów, a jaka stroną jest dla nie kontrahent SPECA AUTO (z nazwy tylko!!!!!!) Pan Daniel nie zmieni mi alternatora ponieważ nie dołoży do tematu 250 zł dla pracowników za zmianę części. NIE Kumam! Strona dla mnie jest serwis nie dostawca. Żona odbiera auto i dojeżdża w1/2 drogi do domu i pada akumulator (przypominam 3 dniowy:) po telefonie do serwisu dowiaduję sie że SPEC AUTO ma mnie w D...ie i mam sie martwić sam. informuje was także że jako dobry człowiek nie wziołem rachunku za wymiane alrentaora (890
Moja ocena
Auto-Spec
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1
asortyment: 1
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6