Widok

.

Jakiś tydzień temu wybrałam się z koleżaną na kawę. Obsługa bardzo miła wystrój lokalu też niczego sobie, niestety kawa paskudna. Zamówiłam małą late a dostałam mdłe mleko z kawą, które kosztowało 8zł i smakowało gorzej niż cappucino z biedronki. Nie polecam picia late w tym lokalu
Moja ocena
Mamma Cafe kategoria: Kawiarnie i herbaciarnie
obsługa: 5

menu: 3

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

3.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Przykładamy bardzo duży nacisk na jakość naszych kaw. Kawy są przygotowywane zgodnie z włoską tradycją ze świeżo palonych ziaren.
Bierzemy pod uwagę, iż pomimo naszych najszczerszych starań może wkraść się jakiś błąd (chociaż nie otrzymaliśmy takich informacji od obsługi).
Dlatego proponujemy zweryfikować swoją opinię i zapraszamy do ponownego odwiedzenia naszej kawiarni. Oprócz delikatnego latte preferowanego przez większość naszych gości mamy szeroki wybór mocniejszych kaw wykonywanych z podwójnego espresso. Nasza miła obsługa służy pomocą w wyborze napoju w zależności od upodobań klientów.
Jeśli zaserwowana kawa nadal nie spełni Pani oczekiwań to prosimy zwrócić uwagę bariście/baristce, którzy z pewnością znajdą satysfakcjonujące Panią rozwiązanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry