Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
kawa mistrzostwo wątek zamknięty najlepsza kawa w okolicy i nie tylko, takze na wynos. Ciasta tez pyszne.
~g
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 listopada 2014

Chrzciny w Mamma Cafe wątek zamknięty W Mamma Cafe organizowaliśmy w Chrzciny, wszystko bardzo sie udało i jestesmy...
~Agnieszka
-

dodano: 25 sierpnia 2014

pyszna kawa i ciasto wątek zamknięty Przypadkowo odkryliśmy to miejsce wracając z zakupów w P&P. Zamówiliśmy latte...
~Tomek
-

dodano: 6 sierpnia 2014

Obsługa fatalna, nadęta i bardzo niemiła dziewczyna wątek zamknięty Postanowiliśmy odwiedzić dziś tą kawiarnie, zanim jednak weszliśmy do środka...
~Piotr
2

dodano: 13 lipca 2014

super :) wątek zamknięty Najlepsza kawiarnia w okolicy i nie tylko. Pyszna kawa, bogate menu, rozsadne...
~gosia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 stycznia 2014

Mamma Cafe, pyszna kawa i smaczne ciasta. wątek zamknięty Kiedy tylko jestem w odwiedzinach u dzieci wybieramy się do tej kawiarenki na...
~Wanda
-

dodano: 28 października 2013

Dla mnie rewelacja wątek zamknięty Ja uwielbiam to miejsce. Jedno z niewielu jak nie jedyne miejsce w Gdańsku...
~Fanka
-

dodano: 24 października 2013

. wątek zamknięty Jakiś tydzień temu wybrałam się z koleżaną na kawę. Obsługa bardzo miła...
~Kasia
1

dodano: 22 września 2013

bardzo klimatyczna wątek zamknięty Bardzo sympatyczny klimat, ciacho i kawka przepyszna warta swej ceny:)...
~przypadkowa klientka
-

dodano: 25 maja 2013

Najlepsza kawiarnia w mieście wątek zamknięty W Gdańsku odwiedziłam już wiele kawiarni, ale dopiero tylko i tylko tutaj...
~Natalia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 października 2012

Miłe zaskoczenie.... wątek zamknięty Kiedy szukaliśmy miejsca do wyprawienia chrzcin, nie liczyłam że tak blisko...
~bonia
-

dodano: 4 września 2012

Kawa jak we Włoszech wątek zamknięty Trafiłam tam zupełnie przypadkiem. Zwabiona banerem reklamowym przy kawiarni...
~Mania
-

dodano: 23 sierpnia 2012

JEST SUPER :) wątek zamknięty bardzo smaczna kawa, przemiła obsługa, sympatyczne wnętrze, można się super...
~Monika :)
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2011

d - opinia wątek zamknięty Poprzednie oceny są powalające - szczególnie w kwestii cen. Nigdzie w Gdańsku...
~d
-

dodano: 7 września 2011

super miejsce wątek zamknięty Dzięki pierwszej kawiarence z prawdziwego zdarzenia na osiedlu to miejsce...
~ika
-

dodano: 7 lipca 2011

świetna kawiarnia wątek zamknięty Mam wrażenie, że powyższe komentarze są napisane przez wlaścicieli... Ale...
~stały klient
-

dodano: 5 lipca 2011

Oby więcej takich miejsc wątek zamknięty Pyszna kawa, desery jak u mamy, świetna atmosfera, przemiła Mamma.. Pachnące...
~A.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 maja 2011

miło i smacznie wątek zamknięty Byłem już kilka razy i z przyjemnością wracam. Muszę wystawić same plusy: +...
~Marcin
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry