Widok

(...)

pracowałem w tej firmi i nikomu ale to nikomu nie polecam tam pracować, ja nie dostałem zapłaty o marca----- od marca a wiszą mi ponad 120godz. a prezes piotr mówi że nie jest już prezesem i się zwalnia z tej pracy ale dedykując cały cas tam siedzi i smieje się z nas panowie bo więcej do jego kieszeni idzie naprawde nie polecam tam nikomu pracować omijajcie tą firme z daleka.
A tak po prawdzie PIP nic im nie zrobi bo sam na nich nasłałem a oni mi odesłali pismo że firma nie jest zarejestrowana w polsce i nie mogą nic im zrobić jedynie można zgłosić tą sprawe do sądu chorwackiego, jak coś jestęm chętny żeby skopać im d*pska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak ja uwielbiam takie nieskładne ciągi wyrazów, bez przecinków, bez żadnego podziału. Takie maszynowe bla bla bla bla i w tym amoku nawet nie podał nazwy firmy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wszystko ładnie pięknie, ale co to za firma, bo albo mi cos padło na oczy i nie widzę, albo nie wiem...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co ty pierniczysz??
Każda firma działająca w danym kraju ma OBOWIĄZEK przestrzegać jej prawa! To tak, jakby anglik przyjechał do Polski i upierał się na jeździe lewą stroną...bo przecież prawko ma angielskie, angielski samochód i angielskie obywatelstwo.
Weź ty się za porządną robotę zabierz a nie będziesz propagandę siać na forach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry