To nie jest szkoła. Nie można nazwać tego szkołą. Zwykli oszuści którzy wyłudzają pieniądze od młodych ludzi którzy nie czytają dokładnie umów. Sama jestem tego przykładem,myślałam że szkoła jak każda inna,lecz się myliłam. Podpisałam umowę 14 września,do tej pory nie miałam żadnych zajęć i nie wiadomo kiedy się w ogóle odbędą . PROMOCJA ! CZESNE 0 ZŁ ! Niech nikt się nie da na to nabrać.. Różne sytuacje chodzą po ludziach,niektórzy tracą cierpliwość czekając na zajęcia (tak jak to jest w moim przypadku) , a inni nie mają środków by płacic za zajęcia. Niestety,to juz wtedy Twój problem jeżeli chcesz zrezygnować. Musisz zapłacic za całą promocje,czyli w moim przypadku 678 zł + 3 miesięczne wypowiedzenie czyli jeszcze 3x139zł !!!! Panie w sekretariacie non stop się zmieniają,nikt nie wie oco tam chodzi. Nie mogę się dowiedziec czy w ogole moj kierunek zostanie otwarty.. Nie uczęszczam na zajęcia,nie wiem czy w ogóle one się odbędą a itak musze płacic bo inaczej jak to pani w sekretariacie powiedziała 'komornik i sąd' . Ja się tak łatwo nie poddam i zrobię wszystko żeby sprecyzowali bardziej umowę i żeby inni nie popełnili tego błędu jak ja .. Wiele jest wątków na innych stronach własnie na temat tego że nie można tego nazwać szkołą tylko jakąś instytucją ściągającą pieniądze !