Widok

mrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Właśnie wróciłam z obiadku, najadłam się
wypiłam świetną kawunię
czuję się fantastycznie
zabieram się za pracę
:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Malayach

A czy ty powiedziałeś mi kiedyś przepraszam w poważnej sprawie?

Void

Dziś byłem zajęty w laboratorium dlatego mało odpisywałem.
Zgadza się że większość była omawiana w 4 oczy, a każde z nas chciało czego innego. Wspólny mianownik okazał się tak s****znie odległy że trudno było znaleźć coś wspólnego. Została sama forma bez treści. Wszystko zawieszone "bo jeśli x to ja odchodzę". Było to zrobione na siłę. Trzeba to zrobić inaczej. Nie wiem jeszcze jak. Forma, droga jest niezła ale musimy dokądś iść i mieć jakieś zasady. Bez nich wszystko runie od samego początku. Kolos na glinianych nogach.

3/4

wolę 1/2

3/4

tylko tyle Ci napiszę, moje Kochanie....

Wer

ponieważ gdzieś słyszałam, że Wer to po litewsku diabeł, to jednak pozostanę nieufna & podejrzliwa.
A diabli Cię wiedzą, co masz na myśli...

pozdrawiam niewinnie,

...........

Wakagi,
pomyślałam, naprawdę. Ale jednak zrobiłam to, co uważałam za słuszne. Na razie jeszcze nie stało się nic złego, mam nadzieję, że jednak nie wszyscy są do kupienia... Będę w środę, tylko później - 18.30?
ps. nie bij!

Kwisatz

W filmie troskliwie opiekuje się siostrą, rzeczywistość była bardziej brutalna - przecież pokazali, jak wyglądała sytuacja japońskiej ludności tuż po zakończeniu wojny. Jego siostra naprawdę umarła z głodu, tylko że on nie dzielił się z nią pożywieniem...

Kwisatz

Mój czas na dzisiaj dobiega końca. Miłego dnia

Kwisatz

Jak można być uczynnym i miłym dla kogoś, kogo widujesz w tv? Mozemy wysłać nasze opinie, prośby, uwagi. Czy dojdą one do właściwych rąk, czy też jakiś biurokrata wyrzuci je do kosza, bo będzie mieć taki kaprys?
Co do założeń, to miało na to wpływ to, że rozmowy były prowadzone w cztery oczy (dosłowniw). Brak było styku. Jedne opinie narzucane przez jednych, inne przez innych. Łączyła je tylko jedna osoba i ogólna nazwa (idea). To był domek z kart, w którym każde pietro było budowane inaczej i przez inne osoby.`

Malayach

Jeśli umówiliśmy się na konkretny dzień i godzinę to przepraszam. Nie pamiętam.

PRZEPRASZAM!

Mixer

Tak podpowiedź była wystarczająco jednoznaczna. Na moją interpretację rzutowały moje emocje.

Void

Chodziło mi nie tylko o kolor ale i o kilka innych spraw. O pewne pierwotne założenia Atrydów a nie co z tego wynikło. Poza tym o formę wprowadzenia złota... nie wiem czy pamiętasz sytuację. Oraz o to że żadne z nas nie odzwierciedliło tego ideału w pełni. Odznaka jest tylko pretekstem.

Void

Za systemem stoją ludzie a z nimi można się zazwyczaj dogadać. Można zrobić dobre wrażenie być miłym i uczynnym. Ludzie na bycie miłym zazwyczaj odpowiadają tym samym. Oczywiście są różni ludzie ale nie zawsze wszystko zależy od jednej osoby.

Malayach

Uzyskanie efektów długofalowych nie wiąże się zawsze z kłopotami teraz. Są rozwiązania, które działają długofalowo i zaczynają się szybko. Dobrze była rozwiązana sprawa OC i to do teraz procentuje, co myślę że dobrze kontynuowałeś.

Kwisatz

My mamy jeszcze mniej, bo tylko siebie. Niewielu stanie za nami spoza naszego grona. Musimy walczyć nie z ludźmi a z systemem. A to bardzo, bardzo ciężkie.

Kwisatz

Odznaki w kolorze złota bądź innego metalu. Odcinają się od czerni. Widać je mimo iż nie muszą być wielkie. Dyskretny dodatek a nie blichtr.

Void

Pracy nie możemy zmarnować. Trzeba walczyć. Ale trzeba to robić zdobywając wszędzie przyjaciół i pomocników. Nie stać nas na to by mieć wrogów. Jedyną siłą jaką mamy jest nasze słowo. Nie mamy żadnych pleców czy twardych argumentów, mamy tylko dłoń wyciągniętą po pomoc by zrealizować piękną wizję.

Void

Złoto to blichtr i zbytek, władza dla władzy nie dla ideii.

Kwisatz

Zieleń, czerń i czerwień. A gdzie miejsce na złoto?

Dr Lecter

Jest coś, co będzie stanowić o życiu wielu ludzi. Niedopracowane, niedoskonałe. A jednak zaistniało. Spowoduje, że trzeba będzie być może wyrzucić w błoto wiele lat ciężkiej pracy, marzeń, nadziei. Ogarnia mnie z tego powodu bezsilna wściekłość. Ale będziemy walczyć. Walczyć z wiatrakami.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (109 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry