Widok
Mikolajka
Porozdawaj szybko prezenty i wskakuj na odzial ...
Jest tu w pelni profesjonalna opieka :-)
Sisterki sa bardzo sympatyczne ... :-)
Pacjent oprowadzi , pokaze ciekawe miejsca , jak bedzie chlodno to ogrzeje ... ;-) ( jak nie bedzie chlodno to tez znajdzie jakis pretekst ;-) )
Pomiescimy sie jakos :-)
Jest tu w pelni profesjonalna opieka :-)
Sisterki sa bardzo sympatyczne ... :-)
Pacjent oprowadzi , pokaze ciekawe miejsca , jak bedzie chlodno to ogrzeje ... ;-) ( jak nie bedzie chlodno to tez znajdzie jakis pretekst ;-) )
Pomiescimy sie jakos :-)
:)
Oolka
Kochana moja, całuski, moje "pomocnice" już pozdrowione :). Ciebie też cmokają.
P&W
Rozwodzę się z Mikołajem - przecież to łajdak... Wszędzie ma kochanki...
Doktorq
W końcu się odezwałeś. Nie wiem czy będę mogła przejść gdzieśtam do nowej pracy... Może jednak wracaj do nas?
Ja tu mam dobrze ogrzany przez Pacjenta etacik Wielokrotnie Przełożonej ;)
Nie ma to jak nasz szpitalik na zadupiu...
Kochana moja, całuski, moje "pomocnice" już pozdrowione :). Ciebie też cmokają.
P&W
Rozwodzę się z Mikołajem - przecież to łajdak... Wszędzie ma kochanki...
Doktorq
W końcu się odezwałeś. Nie wiem czy będę mogła przejść gdzieśtam do nowej pracy... Może jednak wracaj do nas?
Ja tu mam dobrze ogrzany przez Pacjenta etacik Wielokrotnie Przełożonej ;)
Nie ma to jak nasz szpitalik na zadupiu...
Postregiment
Przecież ja nic takiego nie napisałam... Co ja bede tłumaczyć... Sama NIE WIEM o co w tym wszystkim mi chodzi.. Ale to chyba normalne.. Zagubienie w rzeczywistości jest całkowicie codziennym zjawiskiem... A teraz kiedy mam tyle czasu myslenie doprowadza mnie do szłu.. Dlatego jakże pięknie jest bezmyslne gapienie się w monitor komputera???
Sandman
Nio.....a już w środę popołudniu w Gdańsku......wprost nie mogę się doczekać.....chyba jednak za długo nie było mnie w 3-mieście....Wreszcie będę mógł przemyśleć spokojnie parę rzeczy (np. to żeby nie rzucić tych studiów z powodu rozczarowania kierunkiem) no i paru innych, o niektórych zresztą wiesz.....papatki....
Ehhhh.... Postregimenciku
No coż..Może i masz racje... Ale znasz mnie na tyle, że wiesz, iż sama się we wszystkim gubie i za każdym razem mam co innego w głowie... Tak jest i tym razem....Czasami mam zmiane decyzji z minuty na minute.. Wrrr...Koszmar... Ale co ja tu będę smucić... Idę sie położyć bo zaraz będzie źle... Pozdrawiam :)
Miernie u nas w Gdańsku !!!!
Szczególnie teraz przed Świętami dręczy mnie pytanie dlaczego w Gdańsku jest taka bryndza pod względem gospodarczym i politycznym. Widać wyraźnie, że z jakichś przyczyn naszym elitom politycznym nie chce się już, bo czekają w emerytury, abo maja tyle, że mogą dobrze żyć, albo po porostu nie staje im zdolności.
Mam pod czterdziestkę i nie mogę dalej na to patrzeć, jak ranga naszego piękno miasta ulega z roku na rok degradacji.
Poszukuje osób, kóre po wyborach, i po tym jak po wyborach widać, że dalej jest bryndza, chciałyby wymienić poglądy na ten temat i może zorganizować się w jakiś sposób, stworzyć formu nacisku, w myśl zasady 'Gwardia ginie, ale się nie poddaje'.
Mam pod czterdziestkę i nie mogę dalej na to patrzeć, jak ranga naszego piękno miasta ulega z roku na rok degradacji.
Poszukuje osób, kóre po wyborach, i po tym jak po wyborach widać, że dalej jest bryndza, chciałyby wymienić poglądy na ten temat i może zorganizować się w jakiś sposób, stworzyć formu nacisku, w myśl zasady 'Gwardia ginie, ale się nie poddaje'.
Niedzielne przedpołudnie
W kościele byłem, rybkom w akwarium wode zmieniłem , kawę i ciastka zaliczyłem, uczyć sie nie będę w niedziele nie wypada. Podzielcie sie ze mną pomysłami co robic w niedzielne przedpołudnia i wczesne popołudnia . A propos wystawy: szopek w Pałacu Opatów i galerię ceramiki w BWA już zaliczyłem.
:)
Maile dochodzą!
Ja sie nie wyspałam... Nie miałam kolorowych snów...
Całuski
Sisterko Oolko, trzeba komuś zrobić lewatywe, muszę odreagowac nieprzespaną noc!
Tym razem naszego Pacjenta zostawimy w spokoju, moze nie w spokoju.... co nie dostanie lewatywy (ojjj nie ma tak dobrze ;)
Zwierzak!!!
Do zabiegowego!!!!!
Ja sie nie wyspałam... Nie miałam kolorowych snów...
Całuski
Sisterko Oolko, trzeba komuś zrobić lewatywe, muszę odreagowac nieprzespaną noc!
Tym razem naszego Pacjenta zostawimy w spokoju, moze nie w spokoju.... co nie dostanie lewatywy (ojjj nie ma tak dobrze ;)
Zwierzak!!!
Do zabiegowego!!!!!
P&W
doszły ostatnie 13-tego, a od wtedy nic nowego nie mam :(
Ifcia a nos Cię nie swędzi na picie????
lepsze to niż lewatywka na oddziale ;)))
pozdrowionka wszem...
p.s. od poniedziałku jestem na świątecznym urlopie (tak to się oficjalnie nazywa ;)))) i wracam dopiero w kolejny poniedziałek, tzn się mnie wypiszą i do pracki puszczą...
Ifcia a nos Cię nie swędzi na picie????
lepsze to niż lewatywka na oddziale ;)))
pozdrowionka wszem...
p.s. od poniedziałku jestem na świątecznym urlopie (tak to się oficjalnie nazywa ;)))) i wracam dopiero w kolejny poniedziałek, tzn się mnie wypiszą i do pracki puszczą...
Oolka
Dokładnie, ja wysłałam do Ciebie na "gin....małpa..hihih" maile i wszystko wróciło!
Kochanie, przyślij mi firmowy adres mailowy, bo nie wzięłam z pracy karteczki od Ciebie.
Całuski skarbie :)
Jeśli chodzi o pijaństwo u mnie.... jak najbardziej, dzieci od dziś sprzedaję. Weekend mam zajęty ale jeśli chodzi o przyszły poniedziałek...
Czekam na maila
Ps. Dziękuję kochanie za super graficzkę... cmokas
Kochanie, przyślij mi firmowy adres mailowy, bo nie wzięłam z pracy karteczki od Ciebie.
Całuski skarbie :)
Jeśli chodzi o pijaństwo u mnie.... jak najbardziej, dzieci od dziś sprzedaję. Weekend mam zajęty ale jeśli chodzi o przyszły poniedziałek...
Czekam na maila
Ps. Dziękuję kochanie za super graficzkę... cmokas
Do Wszystkich i każdego z osobna. Wybaczcie, że nie będę wymieniała wszystkich bliskich memu serduszku przyjaciół...
Zdrowych, radosnych, spokojnych, śnieżnych i rozgadanych Świąt Bożego Narodzenia życzę JA! Wszystkiego NAJ, niech te dni będą dla Ciebie wspaniałym czasem spędzonym przy pachnącej choince z najbliższymi- tymi których kochasz najbardziej!
Do wszytskich...
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia , wielkiego leniuchowania, szalonego Sylwestra , wspaniałego Nowego Roku dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów , tylko słonecznych dni, przyjaźni , miłości i wielu buziaków
i aby te swieta uskrzydlily Was, a gdy kiedys przyjda dni gdy staniecie sie upadlym aniolem wtedy zycze wam by obok was pojawil sie przyjaciel ktory pomoze wam znow wzniesc sie w gore ponad to wszytko co przyziemne..
i aby te swieta uskrzydlily Was, a gdy kiedys przyjda dni gdy staniecie sie upadlym aniolem wtedy zycze wam by obok was pojawil sie przyjaciel ktory pomoze wam znow wzniesc sie w gore ponad to wszytko co przyziemne..
Ale to nietrudne
posługiwać się slownikiem.
Wystarczy dobrze określić położenie punktu docelowego we wszystkich trzech wymiarach, a potem stosując odpowiednią siłę posłać słownik w kierunku celu.
Nie muszę dodoawać, że z najlepszym skutkiem stosuje się słowniki w twardych okładkach i z ostrymi rogami...
Wystarczy dobrze określić położenie punktu docelowego we wszystkich trzech wymiarach, a potem stosując odpowiednią siłę posłać słownik w kierunku celu.
Nie muszę dodoawać, że z najlepszym skutkiem stosuje się słowniki w twardych okładkach i z ostrymi rogami...
W tej chwili
zabawiam się przekonywaniem bandki jazgoczących sceptyków że transgeniczna żywność to wcale nie taki straszny diabeł i nie trzeba sie go bać.
Dyskusja jest pod adresem http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=6125&id_opinie=50487#opinie50487
gdyby komuś się chciało zajrzeć...
Dyskusja jest pod adresem http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=6125&id_opinie=50487#opinie50487
gdyby komuś się chciało zajrzeć...