Widok

.

słowa mogą rozgrzać i zmrozić
ja zamarzam
słowa mogą ciąć jak nóż
wytaczam krew
słowa mogą mydlić oczy
i tak nie wierzę
rozmieniam się na drobne
jak rozerwane korale
rezygnuję
wszak słowa mogą zabijać

szare zjadło kolorowe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

gratkowa klasa

na portalu www.nasa-klasa.pl powstało forum dawnych znajomych z gazetowego Hyde Parku. w krótkim czasie pojawiło się tam kilkadziesiąt osób.
prawdziwy gratkowicz będzie umiał tam trafić:)))

gratkowa klasa

na portalu www.nasa-klasa.pl powstało forum dawnych znajomych z gazetowego Hyde Parku. w krótkim czasie pojawiło się tam kilkadziesiąt osób.
prawdziwy gratkowicz będzie umiał tam trafić:)))

W profilu mam zębatego potworka na tle bez tła

Zarejestrowalam sie w naszej-klasie, ale zapisałam tylko do Hyde Parku (Albert Kocborowski mnie pogonił, a Dr Lecter dał przykład ;))

Decyzję czy zapisać się do swoich klas szkolnych, zwłaszcza z podstawówki, pozostawiam na później, kiedy myśl o nawiązaniu kontaktu z tamtymi ludźmi przestanie budzić we mnie... obawę? poczucie zmieszania?
Chyba nie mam szans ;)

Do Stworka:)

A dlaczego Stworku czujesz obawę? Narozrabiało się kiedyś co?:)))))))

Szanka

Wręcz (i wnóż) przeciwnie. Byłam, jestem i będę outsiderką. Co wywoływało konkretne reakcje. W stosunku do większości tamtych ludzi, w najlepszym wypadku, powiedzmy, nie czuję żadnego sentymentu.

IELTS

szukam chetnych na kurs IELTS Academic - w kazdej szkole potrzebne jest ok 5 osob by utworzyc grupe wiec jak ktos chcialby zdac ten egz to proponje wspolnymi silami utworzyc grupe i nie tracic czasu tylko zaczac sie uczyc !!! moj email agawyjazd@wp.pl

nasza klasa -debilizm

Widze ze portal nasza klasa ma coraz wiecej ogladajacych i robi sie to modne i dlaczego masz jeden z drugim robic to co inni daj sobie spokój sa lepsze portale a ten jest na sfrustrowanych debili.

Ksiegarnia dla Dzieci

DolinaBajek.pl to księgarnia dla wszystkich dzieci! A takze ich rodziców. Serdecznie zapraszamy!

Ksiegarnia dla Dzieci

DolinaBajek.pl to księgarnia dla wszystkich dzieci! A takze ich rodziców. Serdecznie zapraszamy!

Do Molay:)

A Twoim zdaniem jakie to są te lepsze portale? Jestem ciekawa...:)

molay

e tam.

Molay (Ajaj?)

Niestety nie udało się, ja mam inną końcówkę w numerze komputera :D

A co do naszej klasy, to...

...chyba znalazłem brata :0

SA

tak, pisz malo to moze ktos przypadkowo przeczyta.

Odlewy Gipsowe

Czy korzystał ktoś z was juz z ksiazek na temat odlewów gipsowych? Ja szukam i szukam i nic ciekawego nie znalazlam.
jedna strona jest http://odlewy.praktyczny.info

ale nie wiem czy warto to kupic.

gdzie zamieszkac?

hey doradzcie mi..chce kupic mieszanie w trojmiescie do 300 000 pln. Mieszkanie dla singla. Chodzi o dzielnice, obecnie mieszkam w tzw pasie nadmorskim w Gdansku w okolicach żabianki i jest nawet fajnie. Blisko na plaze do skm itd. Wiekszosc twierdzi ze powiniene kupic nowe mieszkanie gdzies na uboczu, a nie mieszkanie w starej plycie,bo w razie czego to latwiej sprzedac i takie tam blabla Ale wacham się. Czylbym sie tam chyba nieswojo, jako singiel wsrod wielu rodzin i tego sie boje ze nie znajde tam nikogo kto chcialby nawiazac ze mna kontakt...Fajne miasto i choć jestem tu sam jak palec to chcę tu zostać i szukam mieszkanka...hellllllpppp

gdzie zamieszkac?

hey doradzcie mi..chce kupic mieszanie w trojmiescie do 300 000 pln. Mieszkanie dla singla. Chodzi o dzielnice, obecnie mieszkam w tzw pasie nadmorskim w Gdansku w okolicach żabianki i jest nawet fajnie. Blisko na plaze do skm itd. Wiekszosc twierdzi ze powiniene kupic nowe mieszkanie gdzies na uboczu, a nie mieszkanie w starej plycie,bo w razie czego to latwiej sprzedac i takie tam blabla Ale wacham się. Czylbym sie tam chyba nieswojo, jako singiel wsrod wielu rodzin i tego sie boje ze nie znajde tam nikogo kto chcialby nawiazac ze mna kontakt...Fajne miasto i choć jestem tu sam jak palec to chcę tu zostać i szukam mieszkanka...hellllllpppp

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry