Widok

;]

Tak jak czytam te dwa komentarze to mi sie naprawde az przykro robi, bo spedzilam w tym roku dobrych kilka lat i bardzo milo ja wspominam. Tak naprawde to co rodzice moga powiedziec o szkole? Nic. To ludzie ktorzy spedzaja tam czas moga sie wypowiedziec w jakikolwiek sposob na ten temat. Skonczylam ta szkole 3 lata temu i nie chcialabym skonczyc innej podstawowki, przede wszystkim basen to swietnie, ze jest, po drugie nauczyciele sa naprawde wspaniali, pomagaja i staraja sie zeby wszystkim bylo jak najlepiej, jesli masz jakis problem mozesz naprawde liczyc na wsparcie i pomoc. A jesli chodzi i nieiteresowanie sie dziecmi... przepraszam bardzo ale skad rodzice to moga wiedziec no chyba, ze czegos nie wiem i rodzice tez sa codziennie na lekcjach i obserwuja zachowanie zarowno uczni jak i nauczycieli, bo w tej szkole jest naprawde wspaniale grono pedagogiczne. W tym roku nawet zrobilismy sobie wigilie absolwentow bo sie wszystcy stesknili i chcieli sie spotkac ze wszystkimi. :)
krotko mowiac bardzo polecam ta szkole, wraz z znajomymi ktorzy rowniez ja ukonczyli.

Pozdrowienia dla Absolwentow '04.
Moja ocena
poziom nauczania: 5

zajęcia dodatkowe: -

wyposażenie: 5

bezpieczeństwo: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uważam tak samo.Jestem w 6 klasie i ta szkoła jest najlepsza!!!!
Bardzo ja polecam!!!
Nauczycie są The Best!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry