Widok
....
KLUB 69 W SOPOCIE NIE JEST ZŁY. W PIATKI SA SUPER IMPREZY. DO NIEDAWNA BYŁEM W STANIE POKONAĆ 300 KM W KAŻDY PIĄTEK ŻEBY POSZALEĆ W TYM KLUBIE ZE ZNAJOMYMI - DO OSTATNIEGO PIĄTKU. PRZY SZATNI STAŁA NIE ZNANA MI OSOBA ...... POWIEDZIAŁA ŻE NIE MOŻEMY WEJŚC BO ONA MA TAKI KAPRYS I JEJ WOLNO. NIE ROZUMIEM TEGO ZACHOWANIA! WCZESNIEJ PRZEZ TYLE LAT ILE ISTNIEJE TEN KLUB NIKOMU NIE PRZESZKADZAŁO TO ŻE SIĘ TAM BAWIMY DO OSTATNIEGO PIĄTKU. APEL DO WŁASCICIELI LOKALU - UPEWNIJCIE SIE ŻE TA PANI CO STAŁA 16.01.2009 NA WEJŚCIU JEST ODPOWIEDNIO WYKWALIFIKOWANYM SELEKCJONEREM. STAŁY BYWALEC 69 DO PIĄTKU 16.01.2009
Moja ocena
Club sixty9 - Klub 69
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 2
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 4
3.5
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Najdziwniejsze w tej wypowiedzi jest to, ze osoba, ktorej pan nie kojarzy, stoi na selekcji niezmiennie od pol roku. A jeszcze wczesniej stala od listopada 2006 do wrzesnia 2007. Jest to dziewczyna, ktora pracowala w sixty9 najwiecej na tym stanowisku.
Dodam jeszcze tylko, ze pani Magda na pewno pana nie obrazila tak jak pan probowal obrazic ja przed ocenzurowaniem tej opinii.
Dodam jeszcze tylko, ze pani Magda na pewno pana nie obrazila tak jak pan probowal obrazic ja przed ocenzurowaniem tej opinii.