Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
fatalna obsuga wątek zamknięty kiedys uwielbiam ten club ale obsLuga szczegolnie pani selekcjonerka jest nie...
~;X
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 kwietnia 2014

Byłem pierwszy raz... wątek zamknięty Od zawsze obawiałem się takich miejsc jak kluby. Ludzie ciągle straszyli co...
~17.10.2014
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 20 października 2014

żart z ludzi robią wątek zamknięty Ten klub kiedyś był fenomenalny, teraz niestety szkoda słów. Przy wejściu...
~emcia
-

dodano: 28 czerwca 2014

moja ogolna ocena wątek zamknięty Jesli chodzi o ocene tego klubu to poruszam nastepujaco: wystroj sal bylby...
~Dominik
4

dodano: 7 stycznia 2011

CO ZA OCHRONA wątek zamknięty IDĄC TERAZ DO CLUBU SIXTY9 TRZEBA UWAŻAĆ NA OCHRONE TEGO CLUBU!!CO CO...
~TOMEK
7

dodano: 26 czerwca 2010

BARMANKA PORAŻKA!!! wątek zamknięty Witam. Byłam niedawno na imprezie, na której występowała Patrycja...
~a
3

dodano: 29 stycznia 2011

Polecam, choć są minusy.. wątek zamknięty Klub zdecydowanie przyjazny. Obsługa za barem bardzo profesjonalna, przyjemna...
~XMenGdynia
-

dodano: 27 kwietnia 2014

To jest jakis zart a nie club!! wątek zamknięty Począwszy od syfu, o którym jak widzę piszą wszyscy, lepiąca się podłoga,...
~Karolina
2

dodano: 2 lutego 2014

Pierwszy i ostatni raz... wątek zamknięty Bylismy ze znajomymi w weekend na imprezie. Poszlismy tam bo widzielismy...
~przejezdni
-

dodano: 2 marca 2014

Ten club się stacza... wątek zamknięty To co się stało z tym miejscem patrząc z perspektywy 2-3 lat wstecz to istny...
~Klubowicz
1

dodano: 1 grudnia 2013

syf wątek zamknięty Bywam czesto w 69, dla mnie osobiscie jest z tyg na tydzien gorzej. Dwaj...
~impreza
-

dodano: 18 stycznia 2014

Karol - opinia wątek zamknięty Bardzo fajny klimat ..., spoko obsługa . Super wnętrze Nie ma lepszego...
~Karol
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 stycznia 2013

A - opinia wątek zamknięty (..)Absolutnie klubu nie polecam. Ochrona agresywna, zachowuje się jakby była...
~A
1

dodano: 23 czerwca 2013

bardzo przecietny-nic szczegolnego wątek zamknięty muzyka jest dosyc kiepska, jakos nie porywa, miejsce jest ok, ale raczej za...
~barti
5

dodano: 6 lipca 2012

Impressed wątek zamknięty Went at the weekend and this place is buzzing with lots of crazy dancing and...
~Kingoftheslums
1

dodano: 30 lipca 2012

obsługa.. wątek zamknięty chodzę do tego klubu od 3 lat. od jakiegoś czasu zaczęłam zwracać uwagę w...
~bywalczyni
11

dodano: 7 grudnia 2010

R.E.W.E.L.A.C.J.A.!!! wątek zamknięty Mój pierwszy raz w 69. Klimat niepowtarzalny itd, itp , i tak mogłabym...
~Heteryczka :)
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 listopada 2012

Jedyny taki w Trojmiescie wątek zamknięty szedlme do klubu z pewna obawa, martwilem sie ze impreza bedzie siermiezna,...
~dVda
-

dodano: 30 września 2012

Gorąco polecam! wątek zamknięty Wyśmienita obsługa, która szybko przerzedza tłumy przy barze i jednocześnie...
~bartek
-

dodano: 4 sierpnia 2012

Lubię przychodzić do sixty9 wątek zamknięty Ogólnie lubię klimat i atmosferę w sixty9, a już szczególnie jak trafię na...
~olisek
1

dodano: 7 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
202

108

wątków

do góry