Widok
obsługa..
chodzę do tego klubu od 3 lat. od jakiegoś czasu zaczęłam zwracać uwagę w jakim czasie zostanę obsłużona przy barze, ponieważ zawsze to dość długo trwa. Wniosek- barmani maja w dupie to ze czeka jakaś kobieta..pierwszeństwo maja kolesie w stylizacji o Jacykowa, tak to chyba nie powinno wyglądać. to nie jest tylko moja opinia,coraz więcej osób ze środowiska zaczyna to zauważać. wielki minus!
Muzyka jak zawsze- NAJLEPSZA!
Muzyka jak zawsze- NAJLEPSZA!
Moja ocena
Club sixty9 - Klub 69
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 2
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 4
4.0
* maksymalna ocena 6
wchodzac do brytyjkiego pubu widzisz dwie tabliczki: nie danerwuj barmana i daj barmanowi napiwek. Zlotowka nikogo nie zbawi a dla barmana jest to mily gest podziekowania za jego prace. Tak trudno to zrozumiec?
PS. Cytat z ksiazki o roznicach kulturowych narodow: w polsce przyjete jest, iz napiwek wynosi 10% wartosci rachunku. To tak slowem wyjasnienia, iz nie chodzi tu o place a kulture goscia.
PS. Cytat z ksiazki o roznicach kulturowych narodow: w polsce przyjete jest, iz napiwek wynosi 10% wartosci rachunku. To tak slowem wyjasnienia, iz nie chodzi tu o place a kulture goscia.
Ludzie na pewnym poziomie chca byc obslugiwani na poziomie i za to daja nam barmanom napiwki.
Profesjonalny barman, energiczny i kulturalny i w dobrym humorze zgarnie wiecej z napiwkow niz z dziadowskiej wyplaty.
Lajza i obibok nic nie dostanie, nie macie wiec koledzy i kolezanki co sie naburmuszac i liczyc na napiwek "BO SIE NALEZY".
Profesjonalny barman, energiczny i kulturalny i w dobrym humorze zgarnie wiecej z napiwkow niz z dziadowskiej wyplaty.
Lajza i obibok nic nie dostanie, nie macie wiec koledzy i kolezanki co sie naburmuszac i liczyc na napiwek "BO SIE NALEZY".
Co za tragedia. Ta konwersacja, odpowiedzi klubu - TRAGEDIA :) Chciałam u Was zorganizować imprezę zamkniętą na ponad 40 osób i z ciekawości weszłam na portal, aby poczytać opinie. Najbardziej odstraszające są właśnie te powyższe. Widzę, że jak tylko pojawi się słowo krytyki to zamiast zastanowić się co jest nie tak i zacząć to naprawiać, pełna opozycja. Każda szanująca się firma, działalność skorzysta ze wszystkich sygnałów, zwłaszcza tych dot. niezadowolenia klientów, a tu kompletna ignorancja i bezczelne prowokowanie uwagami typu "należało dać napiwek". Dodatkowo ta ochrona. Już któryś raz o niej słyszę. Jeżeli chodzi o styl wypowiedzi osób z ramienia obiektu - szkoda słów. Nie omieszkam wspomnieć (ba! nawet zacytować) kilku opinii z tego forum na łamach pewnego artykułu. Mega negatywne zaskoczenie. Nie chciałam się udzielać na tym, ale po tym co się czyta ciężko się powstrzymać :)
Napiwek daje się za coś - w tym wypadku za milą obsługę. W tym przypadku za co niby miałby go dostać, skoro klientka pisze, ze nie jest z obsługi zadowolona? Oczywiście, że złotówka nikogo nie zbawi, natomiast śmieszy mnie porada, żeby "dać napiwek" za dobrą i szybką obsługę. Taka powinna być dostępna od ręki, w każdym szanującym się lokalu.
Najwyraźniej ten taki nie jest. Pozdrawiam i razem z paczką rezygnujemy z wizyt u was. Spróbujemy gdzie indziej, może "tamtejsi" barmani będą bardziej wdzięczni :)
Pozdrawiam autorkę opinii.
Najwyraźniej ten taki nie jest. Pozdrawiam i razem z paczką rezygnujemy z wizyt u was. Spróbujemy gdzie indziej, może "tamtejsi" barmani będą bardziej wdzięczni :)
Pozdrawiam autorkę opinii.