Widok

obsługa..

chodzę do tego klubu od 3 lat. od jakiegoś czasu zaczęłam zwracać uwagę w jakim czasie zostanę obsłużona przy barze, ponieważ zawsze to dość długo trwa. Wniosek- barmani maja w dupie to ze czeka jakaś kobieta..pierwszeństwo maja kolesie w stylizacji o Jacykowa, tak to chyba nie powinno wyglądać. to nie jest tylko moja opinia,coraz więcej osób ze środowiska zaczyna to zauważać. wielki minus!
Muzyka jak zawsze- NAJLEPSZA!
Moja ocena
Club sixty9 - Klub 69 kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 2

klimat i wystrój: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 4

4.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odpowiedź obiektu:

oczywiscie przekazemy uwage barmanom. Pragne jednak zauwazyc, ze moze wypadaloby raz na jakis czas dac barmanowi napiwek. Na pewno wtedy obsluga bedzie o wiele szybsza i milsza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13
a może kierownictwo dałoby barmanom podwyżkę, myslę, że też obsługa byłaby milsza i szybsza
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
wchodzac do brytyjkiego pubu widzisz dwie tabliczki: nie danerwuj barmana i daj barmanowi napiwek. Zlotowka nikogo nie zbawi a dla barmana jest to mily gest podziekowania za jego prace. Tak trudno to zrozumiec?

PS. Cytat z ksiazki o roznicach kulturowych narodow: w polsce przyjete jest, iz napiwek wynosi 10% wartosci rachunku. To tak slowem wyjasnienia, iz nie chodzi tu o place a kulture goscia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Taaaa wystarczy stanac przy barze i popatrzeć... jakoś nie wiedząc czemu kolesie dają napiwki zarówno barmanom jak i barmance a napakowane panie licza co do grosza wydaną resztę... żenada
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
fakt lesby tak maja... nikt ich dlatego nie lubi obslugiwac... zreszta wiekszosc bab jest wyliczona. lesba czy nie lesba zawsze co do grosza... z drobnymi wyjatkami ale to rzadkosc... tzw bialy kruk. a wlodarze lokalu tez swoja strona to sepy na kase...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
odpowiedz lokalu jest bezczelna !!!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wśród ludzi na pewnym poziomie napiwek dla barmana, kelnerki itp. za dobrą obsługę jest czymś naturalnym. W tym aspekcie właściciel klubu przedstawił poprawny punkt widzenia.
Ale widać 'alka" że jesteś osobą która poza swoim podwórkiem nigdzie nie była i stąd to zdziczenie obyczajowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ludzie na pewnym poziomie chca byc obslugiwani na poziomie i za to daja nam barmanom napiwki.

Profesjonalny barman, energiczny i kulturalny i w dobrym humorze zgarnie wiecej z napiwkow niz z dziadowskiej wyplaty.

Lajza i obibok nic nie dostanie, nie macie wiec koledzy i kolezanki co sie naburmuszac i liczyc na napiwek "BO SIE NALEZY".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
sepy na kase? hmmm jakos tego nie zauwazylam... ciagle cos nowego, ciagle jakies zmiany, co raz to inni dj'e, koncerty, ceny umiarkowane...
Skad taki poglad? Moze czegos nie widze ...?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co za tragedia. Ta konwersacja, odpowiedzi klubu - TRAGEDIA :) Chciałam u Was zorganizować imprezę zamkniętą na ponad 40 osób i z ciekawości weszłam na portal, aby poczytać opinie. Najbardziej odstraszające są właśnie te powyższe. Widzę, że jak tylko pojawi się słowo krytyki to zamiast zastanowić się co jest nie tak i zacząć to naprawiać, pełna opozycja. Każda szanująca się firma, działalność skorzysta ze wszystkich sygnałów, zwłaszcza tych dot. niezadowolenia klientów, a tu kompletna ignorancja i bezczelne prowokowanie uwagami typu "należało dać napiwek". Dodatkowo ta ochrona. Już któryś raz o niej słyszę. Jeżeli chodzi o styl wypowiedzi osób z ramienia obiektu - szkoda słów. Nie omieszkam wspomnieć (ba! nawet zacytować) kilku opinii z tego forum na łamach pewnego artykułu. Mega negatywne zaskoczenie. Nie chciałam się udzielać na tym, ale po tym co się czyta ciężko się powstrzymać :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napiwek daje się za coś - w tym wypadku za milą obsługę. W tym przypadku za co niby miałby go dostać, skoro klientka pisze, ze nie jest z obsługi zadowolona? Oczywiście, że złotówka nikogo nie zbawi, natomiast śmieszy mnie porada, żeby "dać napiwek" za dobrą i szybką obsługę. Taka powinna być dostępna od ręki, w każdym szanującym się lokalu.
Najwyraźniej ten taki nie jest. Pozdrawiam i razem z paczką rezygnujemy z wizyt u was. Spróbujemy gdzie indziej, może "tamtejsi" barmani będą bardziej wdzięczni :)

Pozdrawiam autorkę opinii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry