Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wspólny spacer - Gdynia Karwiny Dzień dobry, Szukam psiego przyjaciela do wspólnych spacerów i zabaw dla...
~Autorka
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 16 grudnia 2019

Zaginął kot Uwaga, ludzie zaginęła dzisiaj w nocy kotka rasy Syberyjskiej. Ma na imię...
~Martyna Stankiewicz, 690-468-405
1

dodano: 25 marca 2020

Oszustwo Oszustwo, pies mieszany ! Kupiłem pieska, miał być mały chihuahua a jest 6...
~Nieznany
4

dodano: 3 lutego 2020

Ginące koty Mieszkam na Niedźwiedniku.W październiku zginęła mi kotka. W zeszły piątek...
~Dorota
30

dodano: 23 listopada 2012

Pomoc dla Lwa witam was kochani!!! Przepraszam że tak dramatycznie zaczynam swój pierwszy...
~Kitku
-

dodano: 25 lutego 2020

Karma Alkee OPINIA Przestrzegam wszystkich przed karmą firmy Alkee! Skuszona podczas wystawy...
~KM
10

dodano: 13 kwietnia 2016

Znaleziono kota biały z rudo czarną plamą Czy komuś nie zaginął kot?biały ma rudo czarną plamę na grzbiecie i ogon...
~Ewelina
-

dodano: 5 listopada 2019

Obroże Ledowe dla Psów Cześć kochani, https://thedogway.myshopify.com/ < - sklep z obrożami...
~adrian
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 4 listopada 2019

pinczer miniaturka, ratlerek praski Chętnie poznam właścicieli pinczera miniaturki oraz ratlerka praskiego z...
user_137693321838
3

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 listopada 2014

Maltan Kupiłem maltanczyka 2015 lub 2016 z 3 maja ....kurcze same zle rzeczy na...
~PAWEL
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 października 2019

Aluminiowa klatka Czy orientuje się ktoś gdzie na terenie trójmiasta kupię aluminiowy...
~Eve
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 października 2019

Spacery z pieskami Cześć, szukam osób z Gdańska na wspólne spacery z pieskami moja 2 letnia...
~sandra
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 września 2019

sklep zoologiczny Witam czy na karwinach w Gdyni jest porządny sklep zoologiczny? Gdzie doradza...
~nowy mieszkaniec
4

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 marca 2019

Psy na spacerze Psie kupy na ul Architektow i ul wroclawskiej w Orlowie to po prostu...
~mieszkanka ul Architektow Gdynia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 września 2019

Zaginął piesek 20 września w Rumi okolice ul. Harcerskiej ok godz. 15 zaginął piesek york....
zamek75a
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 września 2019

Gołąb na balkonie Witam, czy może ktoś miał coś podobnego. Przyleciał gołąb na balkon, z...
~Maksym
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2019

Skradziono psa rasy Boston Terrier - Gdynia Chylonia W poniedziałek ok godziny 18:00 skradziono psa z posesji na Chyloni. Czarno...
~Telimena
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 31 lipca 2019

pilnie potrzebny Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla 2 malych kotkow dziewczynka i chlopiec...
~Kasia
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 24 czerwca 2019

Agresywne psy Mam pięć psów. Wszystko zaczęło się kiedy przygarnęłam malutką cockerkę która...
~anonim
6

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 stycznia 2019

Uciekła papuga Z Zaspy Młyniec uciekła papuga nimfa. Jeżli macie Państwo jakąś informację...
~anonim
2

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 17 maja 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry