Widok
10 godzin czekania
O 19.00 przyjechałam na kor z urazem stopy.straszny ból nie do wytrzymania.o 19.00 zapisano mnie na listę oczekujących do zarejestrowania się po dwóch godzinach dopiero zostałam wpisana na listę oczekujących do lekarza.Dopiero o godzinie drugiej w nocy po podejściu do gabinetu lekarzy mi upomnienie się o zbadanie zostałam skierowana na rtg stopy.Kiedy zrobili już prześwietlenie kazali znowu czekać. Czekałam tak do piątej rano kiedy łaskawie mnie przyjęli znowu do gabinetu i usłyszałam tylko tyle że to uraz i żebym chodziła w sztywnym obuwiu bo z gipsem za dużo zachodu i mam brać przeciwbólowe leki oraz nie stawiać na tą stopę a jeśli coś się będzie dziać to do nich przyjechać albo do ortopedy a jeżeli się z tym nie zgadzam to mogą jeszcze raz porozmawiać z lekarzem i założyć gips ale muszę wtedy czekać aż rano przejdzie lekarz.dodam jeszcze że przez cały czas oczekiwania nie dostałam żadnych przeciwbólowych leków lecz w wpisie wpisali że mi je podali.więc czeka mnie jeszcze wizyta u ortopedy lub coś podobnego bo przeciwbólowe mało działają a noga na dodatek cały czas spuchnięta.mam nadzieję że już nigdy więcej tam nie trafię.
Moja ocena
Kliniczny Oddział Ratunkowy
kategoria: Pogotowie ratunkowe
obsługa: 1
czas oczekiwania: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
jeśli ktoś przychodzi z bolącą stopą na oddział ratunkowy to niech się popuka w głowę!
byłem pacjentem KOR jakiś czas temu, przyjechałem z rodziną która mnie przywiozła, sam byłem w stanie przedstawic dokument i wyjaśnić co się dzieje, po 10 minutach zostałem poproszony do filtrującego pielęgniarza a po kolenych 10-15 minutach do lekarza specjalisty
lludzie, musicie sobie uzmysłowić, że KOR to nie przychodnia na mniejsze dolegliwości, lekarze muszą być gotowi na doraźną pomoc przy poważnych zabiegach wymagających ratowania życia!
byłem pacjentem KOR jakiś czas temu, przyjechałem z rodziną która mnie przywiozła, sam byłem w stanie przedstawic dokument i wyjaśnić co się dzieje, po 10 minutach zostałem poproszony do filtrującego pielęgniarza a po kolenych 10-15 minutach do lekarza specjalisty
lludzie, musicie sobie uzmysłowić, że KOR to nie przychodnia na mniejsze dolegliwości, lekarze muszą być gotowi na doraźną pomoc przy poważnych zabiegach wymagających ratowania życia!
KOR przy Akademii Medycznej najgorszy z TROJMIASTA. warunki dla oczkujacych na rejestracje i pomoc skandaliczne. Mala salka dla kaszlacych i dla ze zLAmanymi nogami. Nie korzystajcie z uslug. tego KORU . PRZYKLADEM WSPANIALEJ OPIEKI I WARUNKOW DLA CHCACYCH UZYSKAC POMOC NIECH BEDZIE SOR KOR PRZY SZPITALU KOPERNIKA ULICA DLUGIE OGRODY LUB EWENTUALNIE ZASPA - KTO PROJEKTOWAL TEN SZPITAL- MA BYC DO POKAZYWANIA WSPANIALEJ BUDOWLI CZY DLA CHORYCH