Kontakt z myjnia mialem 2 razy. Pierwszy z polecenia od znajomego przy dobrym winie wspomnial mi o tej myjni. nauczony doswiadczeniem w branzy motoryzacyjnej ( mechanicy, przeglady itp) umowilem sie kilka dni wczesniej na konretna godzine.........
Zostalem od razu przyjety, spogladajac na prace wszystko mialo jakis sens bylo jakos zapalnowane!
czas uplywal a w poczekalni choc mala, ale fajna jest zawsze pelno gazet na czasie, wiec czas uplywal w bardzo fajny sposob.

Bardzo bylem zdziwiony jak po wiele krotszym czasie od innych myjni recznych ( np sopot ) samochod byl gotowy. Nastawienie milaem szalu nie bedzie. Ale jakie bylo moje zdziwienie :) samochod umyty perfect, w srodku odkurzone, szyby umyte, zero piachu i pylu. wielki szacun. Fajnie to wyglada, poniewaz samochod jest atakowany przez kilka osob naraz i wszyscy wiedza co maja robic, przypomina mi to program ( podrasu moja bryke cos w stylu MTV).

Drugi kontakt mialem w maju, przyjechale mduzo wczesniej jak mialem, i jakie bylo moje zdziwienie ze pracowniicy mimo nie obecnosci chiwlowej szefa umieli podjac szybka i logiczna decyzje. wiedzieli co jest piorytetm. samochod oczywiscie odebrany w stanie FIRST CLASS - P oL e cam