Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty fajne dziewczyny, szybkie terminy, ceny przystępne (oby tak dalej),ładne...
~justyna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 września 2014

Super zadowolona! wątek zamknięty Polecam salon. Manicure i pedicure hybrydowy w wykonaniu p. Agaty przecudny.
~Marta
-

dodano: 14 lipca 2014

Polecam bez wahania! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z moich pazurków, wyglądają pięknie! Panie w salonie...
~Sandra
-

dodano: 10 lipca 2014

stała klientka - opinia wątek zamknięty Salon super !! Pani Ania robi mi na paznokciach cudaaa !!Panie są bardzomiłę...
~stała klientka
-

dodano: 27 czerwca 2014

Diabeł tkwi w szczegółach. wątek zamknięty Kreatywność oraz wykonanie na jak najwyższym poziomie, oczywiście wszyscy...
~Praktykantka.
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 czerwca 2014

Oj, te frustracje wątek zamknięty Ewidentnie widać , że poprzedniczce nie zaproponowano pracy w 123 beauty....
~Bardzo zadowolona
-

dodano: 10 czerwca 2014

nowe paznokcie w godzinę wątek zamknięty Do 123 Beauty trafiłam przypadkiem wracając z pracy. Nie zastanawiając się,...
~zadowolona klientka
-

dodano: 1 czerwca 2014

Cudowne chwile relaksu na które zasługuje każda kobieta. wątek zamknięty Wspaniały salonik, śliczny wystrój- żywe i energetyczne kolory. Fajna oferta...
~Olsztynianka
-

dodano: 28 maja 2014

Pedicure hybrydowy wątek zamknięty Wspaniałe miejsce z miłą i charyzmatyczną obsługą! Gorąco polecam!
~Witka
-

123 Beauty wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, czyściutko, niesamowite zdolności artystyczne Pań:)...
~Iwona
-

Magdalena Krasuska - opinia wątek zamknięty Z czystym sumieniem serdecznie polecam!!! Oferta salonu, która dopasuje się...
~Magdalena Krasuska
-

dodano: 23 kwietnia 2014

Polecam wątek zamknięty Poszłam do tego salonu na manicure z groupona. Na wejściu dostałam smaczną...
~Magda
-

dodano: 12 kwietnia 2014

Najlepszy salon bez dwóch zdań!! wątek zamknięty Nic dodać, nic ująć! Świetne, klimatyczne miejsce. Dziewczyny pracujące w...
~Aneta
-

dodano: 30 marca 2014

baaardzo gorąco polecam! wątek zamknięty po raz pierwszy do salonu 123 Beauty zaprowadziła mnie ciekawość i absolutnie...
~MM
-

dodano: 9 marca 2014

Polecam! wątek zamknięty Pierwszy raz zrobiłam cokolwiek z paznokciami i wiem, że będę stalą klientką....
~Małgosia
-

dodano: 7 marca 2014

Gorąco polecam! wątek zamknięty Gorąco polecam salon 123 Beauty. Profesjonalne doradztwo i wykonanie. Każda...
~Marta
-

dodano: 5 marca 2014

1 2 3 Beauty wątek zamknięty Bardzo przyjazna atmosfera w studio, powiązana z profesjonalnym i...
~Kasia
-

dodano: 4 marca 2014

Polecam wątek zamknięty Bardzo miła i sympatyczna obsługa, bardzo przystępne ceny. Salon jest nowy i...
~Magda
-

dodano: 8 stycznia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry