Widok

13. Festiwal Gwiazd

13. Festiwal Gwiazd Temat dostępny też na forum:
Festiwal Gwiazd to coroczna impreza kulturalna, gromadząca najwybitniejszych polskich artystów teatru, filmu, muzyki, plastyki i literatury. Festiwal odbywa się już od 1996 roku, zawsze w pierwszym tygodniu lipca (w tym roku od 5 do 8 lipca). W programie imprezy znaleźć można przygotowane specjalnie na tę okazję koncerty, wystawy, widowiska plenerowe, a także salony literackie, najważniejsze ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardowie

Bardowie też mają być : Okudżawa, Wysocki i Wertyński. Ich pieśni mają śpiewać : M.Baka, P.Machalica, M.Umer, H.Śleszyńska i wielu innych. Może być miło i nastrojowo na tym koncercie plenerowym na Targu Węglowym 5.07. godz.21:30. Chyba warto przyjść i posłuchać. I popatrzeć. Przecież nie zawsze musi być Doda. Z całym szacunkiem.

Podobno

Podobno przyjedzie .

Co Z Alem?? :(

AL Pacino jednak nie przyjedzie?! Jaka beznadziejaaa...! :(((

panie Poniedzielski

czy walczace kraje maja swoich Bardow,kto bedzie z Czeczenii,prosze napisac chcemy wiedziec

www.festiwalgwiazd2008.pl

Myślę, że nie jest żle.

W tym roku na Promenadzie Gwiazd o 12:00 w niedzielę ma być Krzysztof Penderecki, Ania Maria Jopek, Jerzy Pilch i inni ( szczegóły na stronie www.festiwalgwiazd2008.pl) . Myślę, że jest to jedna z wielu niezłych promocji naszego pięknego miasta. Może będzie Polański na odsłonięciu Dwóch Ludzi z Szafą.? Chyba gwiazdy to tacy ludzie jak my, tylko może nieco nadwrażliwi. Nikt nie jest doskonały :)

Al Pacino nie przyjedzie

Jego rzeczniczka prasowa powiadomiła, ze ze wzgledow zawodowych Al Pacino nie pojawi sie w tym roku w Gdansku...szkooooooda

nie znam...powiedz powiedz

bardowie

z czeczenii tez beda

lanserstwo

no to wyjdą szkarady i karki na ulicę żeby pokazać swój heban wypocony w solarium:)
ostatnio miałem niemiłe starcie w aqua parku w sopocie, niechcący ochlapałem, no ale trudno też tego nie zrobić, lalę jakiegoś karka która założę się że nie potrafiła się podetrzeć ze względu na długość paznokcia - beka nie, a najlepsze to: aaaaaaaaaaaaaaaaa moje włosy! tak pinda krzyczała na basenie... bez kometarza. No i ta sam będzie na długiej, nazwisko znacie...

Gdańsk...

.. Tu się żyje ;) !!!

A co z Alem Pacino? Będzie w końcu?

szkoda że nie napisali jakie będą gwiazdy , ale moim zdaniem lepiej jest w Gdańsku

:(

Szkoda ze festiwal przenieśli z Międzyzdrojów tam było lepiej

szkoda że nie napisali jakie gwiazdy będą odciskać ręce

jest git

z****ioza

Inne tematy z forum Rozrywka

Scooter - Halloween Rave Festival (6 odpowiedzi)

Przygotuj się na najbardziej intensywną noc tego Halloween! Do Ergo Arena przyjeżdża legenda...

Zielony Rynek przy Hali Targowej (3 odpowiedzi)

Zielony Rynek przy Hali Targowej to świeże warzywa, owoce, pieczywo, sery i inne lokalne produkty...

Drupi (4 odpowiedzi)

Drupi, który od lat cieszy się ogromnym uznaniem publiczności to legenda włoskiej piosenki....

do góry