Widok
lanserstwo
no to wyjdą szkarady i karki na ulicę żeby pokazać swój heban wypocony w solarium:)
ostatnio miałem niemiłe starcie w aqua parku w sopocie, niechcący ochlapałem, no ale trudno też tego nie zrobić, lalę jakiegoś karka która założę się że nie potrafiła się podetrzeć ze względu na długość paznokcia - beka nie, a najlepsze to: aaaaaaaaaaaaaaaaa moje włosy! tak pinda krzyczała na basenie... bez kometarza. No i ta sam będzie na długiej, nazwisko znacie...
ostatnio miałem niemiłe starcie w aqua parku w sopocie, niechcący ochlapałem, no ale trudno też tego nie zrobić, lalę jakiegoś karka która założę się że nie potrafiła się podetrzeć ze względu na długość paznokcia - beka nie, a najlepsze to: aaaaaaaaaaaaaaaaa moje włosy! tak pinda krzyczała na basenie... bez kometarza. No i ta sam będzie na długiej, nazwisko znacie...
Myślę, że nie jest żle.
W tym roku na Promenadzie Gwiazd o 12:00 w niedzielę ma być Krzysztof Penderecki, Ania Maria Jopek, Jerzy Pilch i inni ( szczegóły na stronie www.festiwalgwiazd2008.pl) . Myślę, że jest to jedna z wielu niezłych promocji naszego pięknego miasta. Może będzie Polański na odsłonięciu Dwóch Ludzi z Szafą.? Chyba gwiazdy to tacy ludzie jak my, tylko może nieco nadwrażliwi. Nikt nie jest doskonały :)
Bardowie
Bardowie też mają być : Okudżawa, Wysocki i Wertyński. Ich pieśni mają śpiewać : M.Baka, P.Machalica, M.Umer, H.Śleszyńska i wielu innych. Może być miło i nastrojowo na tym koncercie plenerowym na Targu Węglowym 5.07. godz.21:30. Chyba warto przyjść i posłuchać. I popatrzeć. Przecież nie zawsze musi być Doda. Z całym szacunkiem.