Widok

13. Festiwal Gwiazd

13. Festiwal Gwiazd Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: 13. Festiwal Gwiazd, 3 lipca 2008 - 6 lipca 2008
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest git

z****ioza

szkoda że nie napisali jakie gwiazdy będą odciskać ręce

:(

Szkoda ze festiwal przenieśli z Międzyzdrojów tam było lepiej

szkoda że nie napisali jakie będą gwiazdy , ale moim zdaniem lepiej jest w Gdańsku

A co z Alem Pacino? Będzie w końcu?

Gdańsk...

.. Tu się żyje ;) !!!

lanserstwo

no to wyjdą szkarady i karki na ulicę żeby pokazać swój heban wypocony w solarium:)
ostatnio miałem niemiłe starcie w aqua parku w sopocie, niechcący ochlapałem, no ale trudno też tego nie zrobić, lalę jakiegoś karka która założę się że nie potrafiła się podetrzeć ze względu na długość paznokcia - beka nie, a najlepsze to: aaaaaaaaaaaaaaaaa moje włosy! tak pinda krzyczała na basenie... bez kometarza. No i ta sam będzie na długiej, nazwisko znacie...

bardowie

z czeczenii tez beda

nie znam...powiedz powiedz

Al Pacino nie przyjedzie

Jego rzeczniczka prasowa powiadomiła, ze ze wzgledow zawodowych Al Pacino nie pojawi sie w tym roku w Gdansku...szkooooooda

Myślę, że nie jest żle.

W tym roku na Promenadzie Gwiazd o 12:00 w niedzielę ma być Krzysztof Penderecki, Ania Maria Jopek, Jerzy Pilch i inni ( szczegóły na stronie www.festiwalgwiazd2008.pl) . Myślę, że jest to jedna z wielu niezłych promocji naszego pięknego miasta. Może będzie Polański na odsłonięciu Dwóch Ludzi z Szafą.? Chyba gwiazdy to tacy ludzie jak my, tylko może nieco nadwrażliwi. Nikt nie jest doskonały :)

www.festiwalgwiazd2008.pl

panie Poniedzielski

czy walczace kraje maja swoich Bardow,kto bedzie z Czeczenii,prosze napisac chcemy wiedziec

Co Z Alem?? :(

AL Pacino jednak nie przyjedzie?! Jaka beznadziejaaa...! :(((

Podobno

Podobno przyjedzie .

Bardowie

Bardowie też mają być : Okudżawa, Wysocki i Wertyński. Ich pieśni mają śpiewać : M.Baka, P.Machalica, M.Umer, H.Śleszyńska i wielu innych. Może być miło i nastrojowo na tym koncercie plenerowym na Targu Węglowym 5.07. godz.21:30. Chyba warto przyjść i posłuchać. I popatrzeć. Przecież nie zawsze musi być Doda. Z całym szacunkiem.

Festiwal Gwiaz

Który termin jest prawdziwy? 5 - 8 lipca czy
3 - 6 lipca?

Prawdopodobnie

Prawdopodobnie jest pan młody, piękny, bez kompleksów i do tego jeszcze kulturalny.. ?..

pokazy filmów w neptunie, polonii są za darmo, na specjalne wejściówki gwiazd czy dla człowieka z plebsu także znajdzie się miejsce?

Inne tematy z forum Rozrywka

Kayah i Bregović - Huczne Poprawiny 2026 (5 odpowiedzi)

Kayah i Goran Bregović ogłaszają Huczne Poprawiny 2026 serię pięciu wyjątkowych koncertów...

Rolkowisko w ERGO ARENIE (3 odpowiedzi)

To już 10 edycja Rolkowiska w ERGO ARENIE! Startujemy 18 lipca, tradycyjnie, na Arenie głównej...

Andrea Bocelli Gdańsk 2026 (4 odpowiedzi)

Andrea Bocelli, światowej sławy tenor i jeden z najbardziej rozpoznawalnych głosów muzyki...

do góry