Widok
hmmm:P a pytalas sie moze siostry co oni sadza na temat dekoracji?? bo z tego co wiem to siostry stroja kosciol i nikt oprocz nih nie moze ingerowac:P wiem bo tez bede miala tam slub tylko ze 29 sierpnia. siostra wspominala takze ze tydzien przed cyba bedzie spotkanie z parami ktore danego dnia sobie slubuja i wtedy bedzie poruszony temat strojena kosciola- tzn aka macie wizje bo stroic beda siostry:Pn tak mi przynamniej mowila:P
mi siostra mówiła, że w katedrze nie można dekorować.
A spotkanie będzie 10 czerwca w tej sprawie. Tylko trochę póżno będzie, jeżeli się okaże że jednak możemy sami dekorować ;) jeszcze będę rozmawiała w tej sprawie z siostrą więc napiszę jak będą jakieś konkrety.
A jak pytałam w styczniu to jeszcze nikogo nie było z tego samego terminu co my :(
A spotkanie będzie 10 czerwca w tej sprawie. Tylko trochę póżno będzie, jeżeli się okaże że jednak możemy sami dekorować ;) jeszcze będę rozmawiała w tej sprawie z siostrą więc napiszę jak będą jakieś konkrety.
A jak pytałam w styczniu to jeszcze nikogo nie było z tego samego terminu co my :(
No a my za rezerwację nie zapłaciliśmy bo akurat nie mieliśmy ze sobą pieniędzy i siostra powiedziała i tak nas wpisze. Mi się wydaje, że oni dlatego to pobierają bo często pary się zapisują w kilku miejscach na raz lub zajmują kilka godzin w danym dniu i się nie mogą zdecydować. Jak my poszliśmy zamawiać termin to jedna para tego samego dnia miała zarezerwowane 2 różne godziny w katedrze i 2 w Jakubie...
Dajcie znać dziewczyny jak jest z tym strojeniem, bo jestem bardzo ciekawa:)
Dajcie znać dziewczyny jak jest z tym strojeniem, bo jestem bardzo ciekawa:)
Kurcze to rzeczywiście fabryka ślubów:) Pytam się bo byłam ostatnio na ślubie w św. Mikołaju w Gdańsku i tam po ceremonii normalnie jeszcze staliśmy w środku i składaliśmy parze (bo padał deszcz) i następnej pary nie widziałam. Nie sądzę też że była to ostatnia para bo było jeszcze wcześnie. Oby nikt nie wziął godziny 19!!:)
A może któraś z forumek ma zdjęcia ze ślubu w kościele św. Jakuba. Ja robiłam już 2 razy podchody w majowe soboty (o dość popularnej godz 16:30) i nie było tam ślubu. Chciałabym zobaczyć jak siostry stroją kościół. W jednym z wątków z 2007 roku widziałam zdjęcie gdzie klęcznik przed parą młodą był czerwony... ja bym wolała biały - czy ktoś coś na ten temat wie?