Widok

17 samolotów

Między 23:30 a 02:10 ląduje dziś nad Moreną siedemnaście samolotów, zakłócając sen mieszkańcom Migowa
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jadu?

Ten gościu ma wyraźnie problem psychiczny. Co dziennie samoloty mu przeszkadzają. Teraz już w nocy mu latają. To nie jest normalne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lotnisko w Gdańsku jest OK

Na Siedlcach też słychać samoloty, ale się przyzwyczaiłam. Nie przeszkadzają mi w zasypianiu ani nie budzą rano (czasem tylko wojskowe albo helikoptery potrafią mnie wyrwać ze snu).

Nie bardzo rozumiem ostatni wysyp marudzenia na nasze lotnisko, można kupić lub wynająć mieszkanie w dzielnicach, gdzie nie słychać samolotów. Można też wymienić sobie okna na bardziej dźwiękoszczelne.

P.S. Aha, nikt nie będzie latać z CPK, jeśli mamy super lotnisko w Gdańsku. Wolę tutaj słyszeć samoloty, niż latać z wygwizdowa w CPK, tracić kasę i czas na dojazdy do mrzonki pośrodku niczego. Marudzenie na lotnisko w Gdańsku nic tu nie zmieni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty się wściekłeś na te samoloty? Ile można. Przecież jak się mieszka na trasie startu lądowania to trudno, żeby samoloty nie latały. Weź się wyprowadź.

A kumasz różnicę między wyrazami "nad" oraz "na"?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rano to zazwyczaj na Kaszuby startują

Więc nie ma problemu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkam w Jelitkowie i jakoś mi to nie przeszkadza
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prosty człek z ciebie, w tym przypadku już żadna recepta nie pomoże

Do lekarza

Marsz!

I ok, niech Ci przeszkadza. Mi twój sąsiad nie przeszkadza. Trzeba było dom sobie kupić, albo w lesie zamieszkać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cały Gdańsk jest w sąsiedztwie lotniska.

Co ty bredzisz, jakie odszkodowania. Na Oruni też wyją nad głową, a jesteśmy - oficjalnie - poza strefą.

Propozycja

Przeprowadź się do Braniewa będzie OK.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co maja władze lotniska do Twojego snu? Mnie bardziej przeszkadza sąsiad z góry niż samoloty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

O, Kolumb nr 2,

I latają całą dobę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry